Undilah KIRI- ke Top Sepuluh

 

 

Click Here to Vote KIRI for BMW People’s Choice Award.

Saat entri ini ditulis setelah kembali dari fakulti bertemu Tok Rimau tatkala meredah hujan yang turun dengan lebatnya. Bertanya perihal kejayaan filem pendek dalam senarai top sepuluh. Kalian jangan lupa untuk mengundi filem pendek ini.

 

Tags: , , , , , ,

13 Responses to “Undilah KIRI- ke Top Sepuluh”


  1. 1 skyati February 28, 2007 at 6:56 pm

    tak paham dowh.. ini cerita ape?

  2. 3 anei March 1, 2007 at 9:13 pm

    awat pompuan bertudung tu ganas sgt…..

  3. 4 azreen March 1, 2007 at 11:43 pm

    huh! (dengan intonasi menyampaH)

  4. 5 rasso March 2, 2007 at 1:36 am

    skyati & putera_pawaka; sila layari laman web http://www.bmwshorties.com.my untuk maklumat lanjut. Undi anda boleh dibuat sekarang hingga 7 Mac..

    anei; hahhaa… bukan ganas.. eksperisi dendam harus ditunjukan.. lalala

    azreen; reen… jangan la menyampah… bayangkan lelaki yg kamu menyampah itew tiada dalam filem ini… sokongan anda amat dihargai… lalalala…

  5. 6 Azhar Ahmad March 2, 2007 at 4:48 pm

    Kiri atau kelapa…. Jiri atau kelapa,,,,

  6. 7 aman March 2, 2007 at 5:59 pm

    aku dah undi…🙂 pengundi pun bleh menang hadiah gak berupa jemputan ke malam gala…🙂

  7. 8 anei March 2, 2007 at 6:53 pm

    oh ade experimen dendam la pulak

  8. 9 mohdismail March 3, 2007 at 8:34 pm

    aku sudah undi…
    he he
    walaupun belum tonton lagi…🙂

  9. 10 akirasuri March 4, 2007 at 1:16 am

    huhu~
    sudah mengundi!
    moga sukses!;)

  10. 11 rasso March 4, 2007 at 11:05 am

    Azhar Ahmad – Vote for KIRI.. hahahaha

    aman – iya.. itew sudah pasti.. moga kamu bertuah untuk pergi ke malam gala.. ehehe

    anei – eksperimen ker ekspresi? hahahaha

    mohdismail – ko kene tonton juga.. ker ko nak yang ori.. ekekeke

    akirasuri – terima kasih.. ehehehe

  11. 12 cikgu March 17, 2007 at 3:41 am

    sorry ye..baru dpt bukak internet, dah terlambat nak undi, tapi kalo undi pun x faham..what actually is d story about?

  12. 13 rasso March 17, 2007 at 10:53 am

    Cikgu, KIRI already won top tree and won the people choice awards and honarable award.. ehehhe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




February 2007
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: