Kamar Kerja Rasso & Papar Dinding Desktop PC Tangan Ke-2

Kamar Kerja

Ini kamar kerja Rasso bersama awek-awek munggil di atas meja. Kebelakang ini kamar ini agak serabut memandangkan tugasan dan projek yang perlu dilunaskan. Awek-awek munggil di atas meja terpaksa ditinggalkan sebegitu saja. Tidak terurus, akibat lantunan kerja yang menimbun. Ini belum dilihat lagi di ranjang tidur, yang kini roboh akibat beban yang maha berat. Bukan sebab Rasso tidur atau berbaring di ranjang, tapi sebab lain. (Jangan fikir nakal! Saya masih teruna sunti) Pheww…

Desktop Rasso

Incik Mael telah lama menTag saya, inilah papar dinding PC tangan ke-2 (2nd hand) yang baru dibeli dan di format. Sebelum ini hanya sebiji komputer riba ada di sisi. PC ini dibeli pun disebabkan beban projek yang perlukan komputer yang lebih pantas dan berkuasa berbanding komputer riba yang sudah penuh cakera kerasnya. Cukup tertekan sebelum ini. Huh. Saya masih belum punya waktu untuk memformat komputer riba itu. Nanti usai segalanya baru nak format komputer riba tu.

Minda saya masih serabut saat ini, mata saya masih lagi sakit. Kerja-kerja masih belum lunas segalanya.

Tags: , , , ,

6 Responses to “Kamar Kerja Rasso & Papar Dinding Desktop PC Tangan Ke-2”


  1. 1 Azhar Ahmad March 28, 2007 at 9:47 am

    Hahahahha, B&W nampak…

  2. 2 rasso March 28, 2007 at 8:58 pm

    Bro Ubie… segan r tunjuk yang ada kaler2 nie…
    ekekekeke…. nampak lama ditinggalkan..😛

  3. 3 akirasuri March 28, 2007 at 9:40 pm

    huhu banyaknya ikon…
    sangat rajin pastinya😉

  4. 4 azreen March 31, 2007 at 12:32 am

    eh..eh..ada ‘azreen azizan’ disitu..! YAY!!~

  5. 5 anasxz April 1, 2007 at 6:52 am

    pesanan : ketika melihat komputer, jauhkan mata anda 2 kaki dari tempat duduk anda.

  6. 6 rasso April 4, 2007 at 1:02 pm

    akirasuri; hahaha… sekarang ikon dah berterabur… leh tolong kemaskan? eehehe

    azreen; hahaha.. ingat lagi malam tu? ekekeke.. kite berYM

    anasxz; huh.. 2 kaki tu macam jauh… ngak nampak lah bro..😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2007
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: