Oh Dewi… Dewi Mengerti?


Technorati : , , , , ,

Advertisements

8 Responses to “Oh Dewi… Dewi Mengerti?”


  1. 1 bayan June 15, 2007 at 11:20 am

    bukan semua dewi cam gitu. cari la dewi yang tak kisah semua itu. Cari la Dewi yang citarasanya bukan kebendaan semata tetapi menjunjung perasaan dan keadaan orang lain – dah namanya dewi, citarasanya juga tinggi. carilah wanita yang biasa-biasa sahaja.

  2. 2 Lord Lan deLaville June 15, 2007 at 4:44 pm

    aiyo…kronik gamaknya kes ko ni….wei, relaksler…..aku pasti, setiap orang ader peminatnya…cuma, kita plak yg demand……

    aku tgk dressing ko ok jer….

    anyway, sepet itu seksi *pasal, aku pun sepet*

  3. 3 azrn June 15, 2007 at 10:21 pm

    betul2! x semua dewi camtu laa.. huhuhu… bersabar lah. dewi kayangan kamu maybe lambat lagi nak cecah bumi. hehehe

  4. 4 rasso June 16, 2007 at 2:37 pm

    bayan; kalo gitu ako kene jadi dewa lah bagi menambat hati sang dewi, tak gitu? Phewww…

    Lord Lan deLaville; Ini bukan kes kronik… ehehe.. ako tak demand apa-apa pun.. tapi aku tuntut perjanjian dulu… cewah! ngegege!

    dressing ako statik! lol ermm… SEKSI kah mata ako? Fuh fuh!

    Azreen; darjat kedewaanku tak sampai lagi… tunggu! For sure, ako ada apa?

  5. 5 kaSyah June 19, 2007 at 2:47 pm

    Bro.. hari ni aku menjadi kebengangan … huh!!

  6. 6 rasso June 19, 2007 at 2:49 pm

    kaSyah; Oit… mengapakah?

  7. 7 kaSyah June 19, 2007 at 3:07 pm

    tahla bro… siot je


  1. 1 Memori duka at Kasyah Lagenda Bermula Trackback on June 19, 2007 at 2:51 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2007
M T W T F S S
« May   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

Berdepan dengan generasi Z. Apa kemahuan mereka? Masih relevankah metod dahulu?

LDK sambil membuat uji lari ujian personaliti keesahannya.

Swafoto bersama peserta program Pemerkasaan Murid Orang Asli di SBP di hadapan pejabat Perdana Menteri.  #PemerkasaanMuridOrangAsli #PMOA #SBP

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

More Photos

Blog Stats

  • 14,699 hits

%d bloggers like this: