Oh Dewi… Dewi Mengerti?


Technorati : , , , , ,

8 Responses to “Oh Dewi… Dewi Mengerti?”


  1. 1 bayan June 15, 2007 at 11:20 am

    bukan semua dewi cam gitu. cari la dewi yang tak kisah semua itu. Cari la Dewi yang citarasanya bukan kebendaan semata tetapi menjunjung perasaan dan keadaan orang lain – dah namanya dewi, citarasanya juga tinggi. carilah wanita yang biasa-biasa sahaja.

  2. 2 Lord Lan deLaville June 15, 2007 at 4:44 pm

    aiyo…kronik gamaknya kes ko ni….wei, relaksler…..aku pasti, setiap orang ader peminatnya…cuma, kita plak yg demand……

    aku tgk dressing ko ok jer….

    anyway, sepet itu seksi *pasal, aku pun sepet*

  3. 3 azrn June 15, 2007 at 10:21 pm

    betul2! x semua dewi camtu laa.. huhuhu… bersabar lah. dewi kayangan kamu maybe lambat lagi nak cecah bumi. hehehe

  4. 4 rasso June 16, 2007 at 2:37 pm

    bayan; kalo gitu ako kene jadi dewa lah bagi menambat hati sang dewi, tak gitu? Phewww…

    Lord Lan deLaville; Ini bukan kes kronik… ehehe.. ako tak demand apa-apa pun.. tapi aku tuntut perjanjian dulu… cewah! ngegege!

    dressing ako statik! lol ermm… SEKSI kah mata ako? Fuh fuh!

    Azreen; darjat kedewaanku tak sampai lagi… tunggu! For sure, ako ada apa?

  5. 5 kaSyah June 19, 2007 at 2:47 pm

    Bro.. hari ni aku menjadi kebengangan … huh!!

  6. 6 rasso June 19, 2007 at 2:49 pm

    kaSyah; Oit… mengapakah?

  7. 7 kaSyah June 19, 2007 at 3:07 pm

    tahla bro… siot je


  1. 1 Memori duka at Kasyah Lagenda Bermula Trackback on June 19, 2007 at 2:51 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2007
M T W T F S S
« May   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: