Projek Tri Six O Darjah (360°) Edisi Blog di Malam Minggu


Malam-malam minggu begini, kami ada projek baik untuk dibuat. Maklumlah, Rasso sekarang bukan lagi macam Rasso yang dulu lagi (baca twitter). Sekarang Rasso mungkin perlu meminda semula tag line untuk blog ini dari seorang penchenta wanita pada penchenta yang lain pula. Berubah mengikut arus edar masa mungkin? Atau mungkin Rasso terikut hanyut berubah? Hahaha.

Projek kali ini seperti dalam rancangan televisyen di TV3. Kalau kalian ada tonton Tri Six O (360°) mungkin ada sedikit persamaan. Tapi tiada seni foto atau video untuk divisualkan pada kalian. Hanya dalam bentuk tekstual yang membawa kalian bersama kami di tapak kejadian tersebut.

Rasso, aktor yang kadangkala protogonis malah kadangkala seorang yang antagonis cuba menyahut cabaran untuk menjadi seorang lelaki gersang yang homoseksual aka gay berada di sekitar port-port lepak golongan tersebut sekitar dari jam 11 malam sehingga 3 pagi. Rasso bersama seorang kekasihnya (seorang lelaki ok! Kalau gadis mungkin tak ada mangsa) cuba berlakon sebaik mungkin untuk menarik perhatian golongan tersebut. Kalau boleh, Rasso mungkin digoda untuk membuat aksi ringan atau aksi berat Di sebalik semak mungkin, atau mungkin juga di dalam kereta. (kalau sanggup, Ok!).

Hahahaha…Malang bagi Rasso, malam itu. Setelah 4 jam berada di tapak kejadian. Dia hanya menerima lirikkan mata teruna-teruna sunti yang sasa dan macho semacam ada gaya penarik untuk mengoda sahaja. Tapi, dari puluhan yang lalu lalang, tiada seorang pun yang datang menegur. Kecewa tau. Mungkin Rasso pergi tanpa study bahasa-bahasa badan atau short term yang lazim mereka gunakan. Atau, mereka tidak ada selera pada aku? Alahai.

Hahahaa…. Oleh sebab kurang sambutan yang mengalakkan, Rasso terpaksa meninggalkan tapak tersebut.

Lokasi lain, selepas kejadian:

Di kedai Mapley, kami membuat sedikit post-mortem untuk misi tadi. Tidak sangka di tempat kami menjalankan post-mortem. Ada awek teruna cun versi plastik cuba mengorat aku. Oh my goat! Mengapa teruna sasa tak nak pada aku. Awek teruna cun versi plastik pulak berkirim salam pada aku itu pun melalui kawan aku seorang ini, mereka saling kenal-mengenali sebab salah seorang daripada mereka itu seniornya. Oh my goat! Dada aku berdetak kencang.

Aku hanya bisa curi-curi pandang, sebab aku segan untuk bertentang mata. Dari mukanya yang plastik, juga dada yang silikon; membuat aku sedikit keliru, dia gadis atau awek teruna cun? Oh my goat!

Oh my goat! Kalaulah dia gadis.

Juga boleh baca di SINI

Technorati : , , , , , , ,

18 Responses to “Projek Tri Six O Darjah (360°) Edisi Blog di Malam Minggu”


  1. 1 shutterspeaks June 24, 2007 at 10:36 am

    lol! what happen to your goat :-p setidak2nya, ada yang sudi bang,,, walaupun err,,, hehe… sabar ajalah.

  2. 2 mohdismail June 24, 2007 at 2:00 pm

    ha ha.. ok la tu.. dapat teruna+gadis sekali gus.. tak mau?

    ha ha ha.. mana la dtg idea ko nak berbikin begitu…

  3. 3 dinswok June 24, 2007 at 2:36 pm

    hahaha!!! yg plastik tu jugak lar yg berkenan…. keh3x~

  4. 4 rasso June 24, 2007 at 4:38 pm

    shutterspeaks; Hohoho…. I still don’t know what happen… kakakah…!
    Tak pe lah bro… mereka lawa macam gadis gak…. hahahaa (jauhkan!)

    mohdismail; Ada part tak support lah bro! lalalalala… :p
    idea datang kala ko bosan tahap dewa-dewi…

    dinswok; yang plastik tu total-total macam gadis sunti ! siapa yang tak hingin… hahaha…

  5. 5 Bat June 24, 2007 at 4:57 pm

    huhu..malam tadi aku tido awal..kalau tak mesti boleh teman melalui twitter..hehe..

  6. 6 rasso June 24, 2007 at 4:59 pm

    Bat; Bak kata Ubie79, “tak ponen lah kalau tido awal malam-malam minggu!” hahahaha

  7. 7 heartless June 24, 2007 at 5:59 pm

    hidup biar normal, hujung minggu kita lepak di rumah… huhu

  8. 8 Azhar Ahmad June 24, 2007 at 6:32 pm

    Hahahahah, bukankah kamu berminat dengan seseorang…. Hehehehehheheh….

  9. 9 chot June 25, 2007 at 2:08 pm

    alamak terlebih HDR la plak…hehehe

  10. 10 Lan June 25, 2007 at 7:03 pm

    astaga…aku pengsan * cis, aku pun tak pernah sampai situ!!! lenkali nak pegi, ajak aku yer…heheh!

  11. 11 cikgu June 25, 2007 at 7:36 pm

    Juz dont get it….dont u hav a better thing 2 do?

  12. 12 kaSyah June 25, 2007 at 8:03 pm

    haha…ko tidak ambil gambar mereka yang ‘plastik’ itu. aku mahu kenal juga.

  13. 13 rasso June 26, 2007 at 8:18 am

    heartless; Uhuhuu… kalo ko duduk rumah jer.. ako tak kenal manusia yang ada kat luar tu…

    Azhar Ahmad; Pada gadis mungkin…. ehehehe

    Lan; uik… jap aku sambut! hahaha…kasi nom phone ko.. lenkali leh ajak.. hahahaha… bro Azhar siap silap kol lagi ko..

    cikgu; Hahaha… my head already ting tong with lot of burden… uhuhu… need something to overcome it.. :d

    kaSyah; kali ini projek tanpa visual…. aku hanya ajak khalayak berimaginasi secara tekstual… lalalalala….

  14. 14 skyati June 29, 2007 at 1:35 am

    urm…
    dah pakai bedak Dashing?
    itu ption paling mujarab taw~😀

  15. 15 cik yattie June 29, 2007 at 10:03 pm

    o my goat, berani sungguh kamu cari jantan.
    takkan la gadis di hujung minggu dah takde kot.
    sy nak tau mcm mana edit gambar blh jd cmtu??

  16. 16 rasso June 30, 2007 at 1:14 am

    skyati; bedak? huhuhu… sy tak pakai plak yang jenama ittew…

    cik yattie; Hahaha… sang betina tak nak.. try2 test market jer pun… tak laku. uwawaawa….
    gambo tu gune teknik fake HDR dan main high pass…

  17. 17 cik yattie July 1, 2007 at 4:43 pm

    HDR?blh tak awk buat satu tutorial utk buat HDR tu.sy nk blajar gak.
    awk tau buat vector mcm ne?


  1. 1 Teratak Nurani Azhar تراتاء نوراني ازهر » Fuyoooo Magic!!! Trackback on June 24, 2007 at 6:26 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




June 2007
M T W T F S S
« May   Jul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: