Oh A n g i n

Awek-awek KTF & Teruna kolej 11

Oh Angin… sampaikan padanya bahawa cinta itu adalah love atau mungkin juga rindu. Tidak perlulah aku sampaikan padanya kerna aku takut jika aku sampaikan padanya nanti dia tidak mengerti. Maka dengan itu, Angin… aku berharap sangat kau pergi padanya.

Bicarakan apa jua yang patut padanya.

Katakanlah apa jua yang tersimpan dalam dasar jasad aku. Kau faham kan Angin. Apa yang ada dalam jasad aku itu.

Tolong ya Angin. Terima kasih.

Noktah noktah noktah

Entri ini tiada kaitan dengan Dewi Angin ya. Kekalutan menyiapkan penulisan bab satu untuk projek sarjana muda 1 membuat aku sering duduk termenung sambil memunasabah diri.

Tags: , , , , , , , , , ,

22 Responses to “Oh A n g i n”


  1. 1 dk August 3, 2007 at 7:45 am

    adakah petunia berada dicelah2 gmbr.? hehehehehe…
    kalo la angin leh berbicara…
    yg terbaik ko send angin dr kentut…
    nescaya angin dari situ phm segala apa yg tersimpan dalam dasar jasad ko..
    hehehehehehehe

  2. 2 rasso August 3, 2007 at 8:12 am

    dk,
    Petunia tiada pada gambar tu… hahaha
    cadangan ko agak radikal… hahaa…
    ako mana leh buat arahan pada angin kentut… jahat & lucah sungguh! hahahaha

    Oit! Entri ini bukan pasal angin kentut la.. cis! Nasiblah… kentut itu wangi! cewah😛

  3. 3 iziana August 3, 2007 at 8:22 am

    miahahahaha
    apsl ko ckp tiada kaitan dengan Dewi Angin
    klu x bley kite skandel2
    hahaha

  4. 4 rasso August 3, 2007 at 8:25 am

    iziana,
    saya tak nak arjuna kamu ribut!
    ehehehe
    nanti susah saya… hahaha

  5. 5 azrn August 3, 2007 at 8:09 pm

    eleh..angin, skali dtg ujan, ilang jugak angin.
    neway, smlm tgk bola tampar je. biasa laa..pompom girl.
    mlm ni aerobik. ayuhh!

  6. 6 amna August 3, 2007 at 9:59 pm

    angin…
    bila kau berlalu, kau tinggalkan daku..
    sendiri?

    eh.. berpuisi pulak😛

  7. 7 nashrex August 4, 2007 at 12:12 am

    ini gamba teknik edit atau teknik fotografi kamu? apakah namanya?

    wahhh.. ada skendel2 sama itu izi rupanya. haha

  8. 8 rasso August 4, 2007 at 3:34 am

    azreen,
    uhuhu… arobik mlm td ada kwn sy yang masuk gak… teruna mana leh masuk sn.. ehehehe…

    amna,
    angin lalu jer ek.. tak per..
    lalu sambil beri salam.. lalu tanya kabar.. cewah…

    nashrex,
    ni gambo ako gune wide len Tamron 11-18mm nye…
    tu pasal ada nampak distortion skit…
    ehehhe.. tak de edit2 pun…

  9. 9 zool August 4, 2007 at 3:41 pm

    he he he..
    kalau angin boleh sampaikan kata hati dah lama aku buat..
    yang aku dengar santau angin adalah..
    tapi janganlah dibuat .. dosa besar tu….

  10. 10 amna August 4, 2007 at 4:11 pm

    angin sejuk,
    meninggalkan diri nyaman,
    tapi hati ini panas.
    kau kah angin yg menyapa?
    🙂

  11. 11 angin August 5, 2007 at 5:31 am

    tak.. aku tak faham… sungguh ni.. ha ha🙂

    kau nak aku bawakan kata rindu & cinta kau ke’mana ni? aku mahu tahu siapa yang bermain2 dalam fikiran kau.. yang menjadi wajah penyejuk hati saban hari.. siapa siapa?

  12. 12 where the music 'oh angin" August 5, 2007 at 8:44 am

    mananya lagu oh angin ni.nak buat drama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  13. 13 rasso August 5, 2007 at 3:38 pm

    zool,
    ako tak sampai tahap ittew.. ehehe

    amna,
    uik…. angin itu ke sana kah?
    jangan merasa panas oKe.

    angin,
    kau masih tidak tahu… alahai…
    tak pe… tangguh dulu misi mu itu… nanti aku bagitau… hahaha

    where the music ‘oh angin,
    silakan…
    kita bikin drama😛

  14. 14 Azhar Ahmad August 6, 2007 at 6:40 am

    Wahhh mau bercinta dengan angin pula ya…. Angin kus kus ka? Daku pun banyak ingin dikeluarkan… Kamu mahu…?

  15. 15 kaSyah August 6, 2007 at 5:23 pm

    ala…..bila petunia mahu keluar ni?

  16. 16 abah August 7, 2007 at 9:33 am

    adakah mata aku yang sakit? ataupun image ni memang distorted? hummm sori lari topik…😐

  17. 17 pluginbaby August 7, 2007 at 1:07 pm

    abah, dia buh distortion kt image tu kot.. haha… buh la effect flanger ke.. delay ke.. ahaha

    anyway, ur theme is the same as mine😛

  18. 18 Lan August 7, 2007 at 1:37 pm

    kronik…kronik ni………sib baik gambar -gambar ko memberi aku semnagat…umph, cando skals!!!

  19. 19 rasso August 7, 2007 at 4:26 pm

    Azhar Ahmad;
    hahhaa…
    aingin taufan itu saya tidak pinginkan..😛
    nanti kene mandi wajib jawabnya… hahahaha

    kaSyah;
    belum bisa lagi.. ahahaha

    abah,
    Owhh.. memang distord…
    maklumlah.. eksperimen dengan wide lens 11-18mm tamron yang baru dibeli…
    yang penting gambar awek tu tak distord😛
    tidak mengapa OT.. eheheh

    pluginbaby,
    nanti ako bubuh…
    anda punye theme lagi mantap… ajar gwe modied theme nie.. ehehehe😀

    Lan,
    Uik… semangat?
    semangat ko hilang ker?
    alahai…

  20. 20 cikgu August 7, 2007 at 5:36 pm

    U dont need the wind! Just deliver it in person, no need org ke3. Ngerti atau x, up to her, Dia boleh
    a) ngerti
    b) pura-pura x ngerti
    c) memang x ngerti

  21. 21 rasso August 7, 2007 at 7:35 pm

    aiyak! cikgu pun sudah pandai bermain mantiq… saya andaikan dia berlakon ngerti atau berlakon pura-pura tak ngerti dan yang last tu saya setuju banget… alahai

    nasib badan…

  22. 22 shutterspeaks August 7, 2007 at 8:00 pm

    setelah kulihat-lihat, setelah kubelek-belek, baru perasan blm ditinggalkan pesanan disini ehehehe😀

    ada sikit2 nak jadi macam fish-eye lens. distortion camneh leh dibetulkan dengan lens filter kan? tp mungkin juga ko enjoy dgn hasilnya yg asli begitu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




August 2007
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: