Ramah Tamah Aidulfitri PPIPS UTM

Sedikit koleksi nostalgia aidulfitri semalam di rumah Alumni UTM.

Tags: , , , ,

14 Responses to “Ramah Tamah Aidulfitri PPIPS UTM”


  1. 1 Iziana November 3, 2007 at 7:25 pm

    eh lawa la
    cmne buat slide cmtu?

  2. 2 WaWa November 4, 2007 at 4:51 am

    wah! apekah plugin yang anda gunakan?
    seronot, seronot.

  3. 3 Azhar Ahmad November 4, 2007 at 11:18 am

    Eh, roslan, kenapakah kamu duduk seperti pengantin.. Whoaaa, tak sabar yaaaa

  4. 4 palie November 4, 2007 at 3:00 pm

    wah… patut laa lmbat sgt loading… ade plugin baru rupa2nye… nice..

  5. 5 rasso November 4, 2007 at 6:58 pm

    Iziana,
    Tu gambo kat flickr.. tarik dari situ…
    gune API nye aplikasi… cube klik info pada slide tu…

    WaWa,
    Saya tak gune plugin.. just html kod…
    gambo ditarik dari akaun flickr saya…

    Azhar Ahmad,
    Saya tidak pandai berposing di depan kamera… makanya saya duduk seperti yang lazim saya lihat dek di kerusi pelamin… hahaha…

    palie,
    uhuhu..ini bukan plugin.. ehehe

  6. 6 dk November 5, 2007 at 6:52 am

    perghh ni bukan main main ni….
    ni dasyat ni.. sebaris je laki baris lain girls..
    hoho….

    lan xmau ke ko kenalkan aku sepam dua aweks…

  7. 7 rasso November 5, 2007 at 6:57 am

    dk,
    daripada 60 orang hanya 8 orang saja lelaki dan pada gambar tersebut… 2 orang lelaki di dalam itu sudah berkahwin dan sebakinya adalah teruna sunti… mana mungkin ko boleh dapat awek2 kelas ako tu… ako pun susah nak dapat apatah lagi ko.. tapikan, junior2 ako tu maybe ada.. tapi ako segan la.. uhuhu…

  8. 8 azrn November 6, 2007 at 4:04 pm

    huishh…ramainye pompuan. hahahaha… pasti lan best diapiti wanita-wanita ayu.

  9. 9 syuxx November 6, 2007 at 7:11 pm

    wahhh!! a lot of girls.
    hehehe. nice slide lah. love it !!

  10. 11 phuying November 6, 2007 at 8:18 pm

    Nape tak duduk ditengah-tengah? gantikan Abg Zul ngan Asyraf? tak pun dok tengah-tengah dara-dara sunti ittew… ahaks!!

  11. 13 rasso November 8, 2007 at 1:16 pm

    azreen,
    Ihik.. tu pasal… jangan jeles.. sebab saya ayu!

    syuxx,
    Thanks…

    phuying,
    tak leh.. orang duk tengah hanya orang yang dah kahwin…
    yang sunti-sunti macam I kene duk sebelah orang yang dah kahwin…

    cikgu,
    PPIPS = Pusat Pengajian Islam dan Pembangunan Sosial

  12. 14 fnmuhamad December 6, 2007 at 2:42 pm

    hu hu hu hu…thanks for the picture.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




November 2007
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: