Tolong Tau?

Hai sayang! (weeewit). (pada telefon genggam aku)

Sebenarnya kecelaruan itu bagai datang dan pergi. Sekejap menyapa. Bila dia dah bosan. Dia pergi tinggalkan aku sendirian. Lantas, aku berasa sungguh sunyi dan keseorangan.

Hari itu, bila dia datang kepada ku dengan berstokin hitam dan berkasut tumit tinggi. Dia sedikit tinggi daripada aku. Baju ketat malah jeans biru lusuh itu menampakkan sedikit susuk tubuhnya. Seksi tau. Terseksa jiwa tengok tau.

Dia datang dengan siri penampilannya yang lain dari yang dulu. Aku terpegun senyap. Dia datang penuh dengan godaan. (goda aku di khalayak bikin aku blushing)

Jadi bagaimana?

Tolonglah aku ini. Jantungku tiap hari makin berdetak kencang pada aras tidak lazim.

Bantu tau?

Tags: , , , , , ,

15 Responses to “Tolong Tau?”


  1. 1 CypherHackz November 9, 2007 at 9:27 am

    Dia dah punye belum brader? Kalau belum, ok la. Kalau tak, payah. Hu3.

  2. 2 kaSyah November 9, 2007 at 11:43 am

    cakap je….jgn ditangguh2 lagi

  3. 4 azrn November 9, 2007 at 2:37 pm

    jgn! itu perempuan bukan terakhir.

  4. 5 a.o November 9, 2007 at 8:19 pm

    oh! oh! oh!
    apa kata letakkan sehelai kupiah atas kepala. reda sebentar godaan si dia, agaknya.🙂

  5. 6 Lord Lan Gigih main pokemon (??) November 10, 2007 at 11:49 am

    adakah ngo dilamun cinta????? atau ittew nafsu berkata2?????

  6. 7 yginsaf November 11, 2007 at 5:57 am

    yg jauh kita dekatkan, yg dekat kita rapat2kan.. semoga bahagia sentiasa..

    salam pagi ahad yg sehat bro!

  7. 9 rasso November 12, 2007 at 3:01 am

    CypherHackz,
    Ehehe.. delemma bro!

    kaSyah,
    aku fikir-fikir dalam-dalam…

    Azhar Ahmad,
    Emmmm…

    Azreen,
    Uhuhu~
    Jangan halang daku… Cewwah!

    amna,
    owhh… tak bawak masa tu…

    Lan Maharaja,
    ermm… kedua-dua sekali dalam satu masa… guene tu?

    yginsaf,
    Thanks bro…

    od3n,
    Kira-kira begitu lah… seksa pun seronok.. ehehe
    (tak perlu nak smart selalu hahaha)

  8. 10 cikgu November 12, 2007 at 6:18 pm

    U better watch out! hai, tak kan pakai gitu2 dah goyang iman, kot?memang pun dia tau, dan sengaja buat dah gitu memang pakaiannya)…. its all in your hand…, tempis atau tariknya…

  9. 11 rasso November 12, 2007 at 6:48 pm

    cikgu,
    Tempis atau tarik?
    what do you mean?
    ermmmm….

  10. 12 Rjuna November 13, 2007 at 5:22 pm

    Apa kata ko cabar dia balik dengan ayat “jom rumah i free hari ni, bolehlah kita sehati berdansa”, “rumah taknak? mau Hotel? No problemos”

  11. 13 rasso November 14, 2007 at 1:56 pm

    Rjuna,
    Tak berani lah bro… nanti saya tak virgin lagi..
    susah tue.. ehehehe

  12. 14 pHu YinG November 14, 2007 at 10:15 pm

    Innallaha ma’a sabirin.


  1. 1 Fast Update IV | MEGAT DOT NET Trackback on November 9, 2007 at 5:41 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




November 2007
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: