Sepetang di KLCC Sesi Teh Tarik

Bro Chot

Hari pertama di Kuala Lumpur. Jam di telefon genggam masih awal. Janji temu dengan kawan untuk datang ke rumahnya dalam jam 9 malam. Selepas dia usai shif kerjanya baru aku ke kediamannya di Bandar Sri Permaisuri. Oleh sebab itu, aku duduk di KLCC menanti jam untuk ketemu. Lantas, tiba di KLCC aku call bro Chot untuk bertemu. Sebelum ini aku sudah maklumkan pemergian ku ke sana via email.

Di luar laman esplanade KLCC sudah jatuh titis-titis hujan di mana janji temu kami bakal berlangsung. Ingatkan mahu menembak dengan bro Chot peraga model kain batik yang cun di stage tu. Oleh sebab hujan, kami mencari ruang legar untuk sesi teh tarik. Dalam masa yang singkat tu banyak juga hal yang kami bicarakan dari soal blog, sampailah pasal kamera (awek kami). Hahaha. Siapa sangka, dari dunia maya bisa bertemu dan sembang-sembang sambil menikmati teh tarik dan rokok gulung.

Kalian bila lagi? Punya awek macam kami. (Provokasi)

Nanti aku muat naik dan sediakan slideshow untuk model baju batik pada malam pertunjukan fesyen batik di KLCC selepas aku pergi tonton wayang Enchanted di KLCC TGV tu.


Technorati : , , , ,

12 Responses to “Sepetang di KLCC Sesi Teh Tarik”


  1. 1 dk December 4, 2007 at 1:08 am

    tu aa time aku ada… ko dtg x kena waktu kalo x leh dating smbil mengayboy sepam dua..

  2. 2 rasso December 4, 2007 at 1:09 am

    dk:
    cis… ko datang time poket ako kosong… kering kontang…
    ako minta tajaan tiket pun ko tak sanggup.. hahaha…

    wei! ako tak nak lah mengayboy sepam duapam.. hahaha

  3. 3 azrn December 4, 2007 at 2:26 am

    huh~ kamu mmg.. slalu cenggitu. merayap ke klcc yg sunguh dkt pon takmo ajak. huhuhuhu…dah la layan enchanted. anyway, kamu berokok-gulung kah? hurmmm…

  4. 4 CypherHackz December 4, 2007 at 2:40 am

    snap baju batik saje tak best bro. orang mesti la nak snap sekali dengan peraga dia. baru lah dikatakan penyenap. hua3.

  5. 5 rasso December 4, 2007 at 2:41 am

    dinda,
    huhuhu~ maaf yer dinda.. bukan tak nak ajak… waktu begitu tak seswai untuk anak dara seperti kamu keluar… saya takut kamu tak bisa kuar…Huh~
    Ermmm… saya tak merokok lah dinda.. don’t worry.. saya akan katakan ‘TAK NAK’ …. ahaks…

    Cypherhackz,
    Opkos… subjek yang chantek pada si peraga.. ehehehe
    nanti ako up gambo… lalalaa~

  6. 6 Tokrimau December 4, 2007 at 8:31 am

    Aku muemujuk diri: Kamera tak penting, yang penting mata. Kamera cikai dgn mata yg baik, gambar cun juga. Aku memujuk diri.

  7. 7 dk December 4, 2007 at 9:57 am

    hehehehe… berat gak harus ditaja2…
    xpe aa nextime…
    lan march thn depan ke…?
    hhaha..
    apa ko takut ke nk mengayboy sama aku…?
    aku relax aje :p

  8. 8 rasso December 4, 2007 at 10:17 am

    Tok Rimau,
    uhuhu…
    saya sokong sedikit…
    kamera tak cikai leh ambik gambo yang kita suka…
    lalalala

    dk,
    Ok…
    ako tunggu tiket tajaan ko tu…
    tahun depan ako masih ada di kebenuaan Asia nie… hahaha
    Ko G*Y ker? hahahaha
    aku gemuruh dengan puak g*y nie…

  9. 9 vangardx December 4, 2007 at 11:02 am

    best ke citer enchanted tu? ingat nak pegi tgk minggu depan

  10. 10 chot December 4, 2007 at 12:07 pm

    ko turun kl bila2 nanti kita g menembak k…

  11. 11 megat December 4, 2007 at 2:30 pm

    adoi tidak keruan rasanya tatkala mendengar masing-masing memiliki ‘awek’ masing-masing. ntah bila dapat aku me’nackle’ awek cam korang.

  12. 12 rasso December 4, 2007 at 11:20 pm

    vangardx,
    Best… memang patut tonton…
    hahaha… nasiblah ako gi tonton sorang… kalo gi ngan awek…ermmm…

    chot,
    Roger bro!
    pe2 nanti calling2… ehehee

    megat,
    tackle lah selagi teringin + niat tu…
    dah cukup la tu…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




December 2007
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: