Mandi Bunga


BUZZ!

Half menyapa aku setelah dia kembali dari satu kursus di Negeri Sembilan. Aku ada berita sedih. kau dah balik dari KL?. Dia. Aku balas. Aku baru jer sampai rumah ni. Berita pasal apa? Result senarai tampal engkau teruk kah? Aku meneka.

Erm… begini, kau ingat lagi pasal awek yang aku kasi url friendster dia kat kau tu. Dia tipu aku. Awek itu ingat aku main-mainkan dia. Rupa-rupanya dia tidak tahu aku dah jatuh sayang sangat-sangat kat dia. Arghhh tension aku. Half menaip dengan ku baca dengan perasaan sedih.

Owhhh… jadi apa tindakan kau selepas ini? Aku tanya. Entah, aku frust giler ni. Half. Awek tu orang Kelate? Aku. Eh… bukan lah. Ganu. Half. Owhhh… Aku.

Tak pe. Aku cadangkan kau dan aku kene gi mandi bunga selepas ini. Dan. Aku tahu tempat yang ada urut tapak kaki sekali. Ha ha ha. Aku.

Hampeh! Half.

Sign Out.


Technorati : , , , , ,

25 Responses to “Mandi Bunga”


  1. 1 WaWa December 6, 2007 at 6:00 am

    aku pun mahu mandi bunga juga, bolehkah? bunga petunia.๐Ÿ˜€

  2. 2 rasso December 6, 2007 at 6:05 am

    WaWa,
    Kau kene mandi air gunung… bukan air bunga…
    sebab ko ada ada admire… tak pun gi Spa Q…

    Waa… ko balik Mesia…
    hadiahkan aku kuntum-kuntum Bunga Petunia…
    tak pun… ko keringkan bunga itu di celah-celah buku ko…

  3. 3 Tokrimau December 6, 2007 at 9:21 am

    Cinta zaman tanpa Internet dulu lebih mudah.

  4. 4 rasso December 6, 2007 at 9:23 am

    Tok Rimau,
    Tapi Tok, Half ngan awek tu berchenta tak gune Internet….
    view profile friendster untuk mengenali jer…
    hahaha

  5. 5 dk December 6, 2007 at 11:26 am

    jwb soalan lepas :

    @rasso : ermm dh pasti aa lyn awek lg rendah dr aku.. haha.. tp mcm ok je ada awek tinggi.. sbb bila baring sama tinggi je…lalalalla :p..
    ya aku admire je kat awek 0218.. admire akan ke’cun’an n ke’hot’tan

    @azrn : ermm renek2 jgn sebut k.. ko lg renek dr aku…:pantang..haha :p

    ouw.. harus ke smpai mandi bunga? xyah2 baik ko gi spa je…massage ke…
    mandi2 bunga ni semua kurafat je.. haha :p
    so 3awek kt bangku tu siapa??

  6. 6 rasso December 6, 2007 at 11:40 am

    dk,
    Owhh…. bile baring ek? sama tinggi?
    ermmm….

    iyer lah.. ko gi donlot Spa Q…
    kat spa pun ade mandi bunge ape… tak kurafat lah…
    ha ha ha…

    ermm… pasal awek tiga orang kat atas tu ako tak kenal… cube ko tanya kak Nida… maybe dia kenal…

  7. 7 dk December 6, 2007 at 11:57 am

    hahahaha… yeke…
    so pasti aa baya2 kak nida.. ihiks :p

    ermm nnti aku try usha tnye sepam dua…

  8. 8 Azhar Ahmad December 6, 2007 at 12:02 pm

    Hohoho tak yah mandi bunga lah… Mandi jerrr dengan RAM, Hard disk segala… Barulah best!!! Ahahahahah

  9. 9 adib. December 6, 2007 at 3:59 pm

    huhuh..mandi bunga bagi wangi ke??xpe amek je perfume mawi fantasia..mesti awek itu nye….

  10. 10 chika December 6, 2007 at 5:49 pm

    lelaki mandi bunga.
    blom cuba blom tahu.
    cuba la….

  11. 11 WaWa December 6, 2007 at 7:33 pm

    Spa Q tu apa? bunga petunia? di manakah harus ku cari bunga petunia itu? haha.

  12. 12 azrn December 6, 2007 at 9:15 pm

    hahahhaa… mandi di Spa Q! hahaha… pasti akan mendapat rambut palsu… bulu mata palsu and…ehe.. mekap tebal2…

    cop! lelaki rasanya sesuai mandi air bunga matahari. kasi pancarr skit sinaran. bila dia senja, kelihatan menarik lagi๐Ÿ˜€

  13. 13 dk December 6, 2007 at 10:47 pm

    ermm spa q tu apa eik?
    huhu peliks2 korang mengajar :p

  14. 14 a.o December 7, 2007 at 7:10 am

    foto yang menarik abang ros.
    mandi bunga raya lah. malam2 glamer macam hantu๐Ÿ˜€

  15. 15 amyz December 7, 2007 at 2:08 pm

    Dunia internet sukar untuk dipercaya..

  16. 16 azrn December 7, 2007 at 8:58 pm

    DK – spaQ adalah satu drama hot skrang kat tv3… hehe..

  17. 17 dk December 8, 2007 at 12:13 am

    ermm.. ni x sbr mau balik.. :p…
    weit asal lama x nmpk ko…hoho

  18. 18 WaWa December 8, 2007 at 12:48 am

    aku ingat spa Q tu macam Detective Q. biasalah, aku mana ada itv3.

  19. 19 WaWa December 8, 2007 at 12:49 am

    eh. tv3 lah. silap daa. typo. sorry2. sini ada itv1 and itv2. free channel.๐Ÿ˜›

  20. 20 gie December 8, 2007 at 8:52 am

    aku pun nak jugak mandi bunga..patut awek tak lekat…

  21. 21 rasso December 8, 2007 at 11:00 am

    dk,
    teruskan usaha mu๐Ÿ˜€

    Azhar Ahmad,
    Cis… leh plak mandi ngan RAM n HDD…

    adib,
    mandi bunga bukan je bagi wangi…
    malahan segar bugar… hoyeeh!

    chika,
    Yes… mesti cuba…
    sebelum kawin… hahahaa

    Wawa,
    Iyerlah…
    ako rasa citer tu leh donlot gak kat Youtube or kat situs TV3..
    ako rasalah…

    azreen,
    mandi air bunga matahari!
    huh… macam mandi teh bunga jer๐Ÿ˜›

    amna,
    ha ha…
    thanks…

    amyz,
    Erm…. percaya dengan orang yang kita kenal saja…

    gie,
    ek?
    leh jer join ako dan Half…
    kita buat kelab mandi bunga.. jom!
    hahaha

  22. 22 pHu YinG December 8, 2007 at 3:53 pm

    Daripada mandi bunga, baik mandi susu weyh.. Ha ha!

  23. 23 rasso December 8, 2007 at 4:09 pm

    Phu Ying,
    Uhuhu…
    mandi susu.. nanti semut datang…
    tak nak!
    hi hi hihi…

  24. 24 afham December 13, 2007 at 4:38 pm

    nayala….kena ati2..

  25. 25 mixterr December 14, 2007 at 1:23 am

    e eh.malu plaku.. wanita tu.. aku suka gambar tu..mmg sharp..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




December 2007
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: