Cemar Noda Bertitik-titik Pada Nia

Semalam, sehari suntuk cari solusi untuk mencemarkan kesucian Nia. Sambil membuat sedikit explorasi yang terlampau. Kerna dia masih lagi virgin. Masih belum ada lagi titik noda pada dirinya.

Eeiiiuuu….! Siapa yang tidak suka.

Kata Zeo, awek aku masih virgin, tak naklah aku nak musnahkan kesucian awek aku tu. Aku rasa serba salah pula dengan niat jahat aku itu bila dengar macam tu. Lantaklah. Janji kerja aku mudah. Hidup aku senang.

Tapikan, aku kan lelaki budiman! Huh…


P.s. Tipah pun cute! Ada kawan saya berkenan pada cik Tipah plak… sabar jelah UOL!


Technorati : , , , , , ,

16 Responses to “Cemar Noda Bertitik-titik Pada Nia”


  1. 1 dk January 11, 2008 at 2:21 am

    apa yg dh ternoda lan??
    xde darah pun..:p

  2. 2 pHu YinG January 11, 2008 at 11:39 am

    Jangan sesekali kalian menodai Nia, kerana Phuying bakalan sumpah kalian mandul 7 keturunan.

    pHu YinG’s last blog post..Gatal

  3. 3 rasso January 11, 2008 at 12:15 pm

    dk,
    Tak perlu darah la… masukkan ajer pelan-pelan…

    pHu Ying,
    Dengar tu…. nanti kene sumpah!

  4. 4 megat January 11, 2008 at 12:37 pm

    Pergh… jalan citer tak boleh pegi tu. Cara penulisan yang bagus! Aku suka cara berkias-kias camni.

    megat’s last blog post..Salam Awal Muharram

  5. 5 Azhar Ahmad January 11, 2008 at 2:26 pm

    Ahahaha, Tipah ku sayangggg….

    Azhar Ahmad’s last blog post..Karya ke Seribu (1000)

  6. 6 rasso January 11, 2008 at 3:39 pm

    Megat,
    Wah… hi hi hi…

    Azhar Ahmad,
    UOLs! Jangan lah ovver-over…  Tipah hari ni jer lagi ada di rumah… lalalla~

  7. 7 dk January 11, 2008 at 5:43 pm

    hoho..phuying dh ngamuk.. dgr tu lan….
    ati2… 7keturunan xde zuriat…

  8. 8 azrn January 11, 2008 at 6:31 pm

    hahaha… Perlu juga Mek Nia ni dinodai. kang tak berbaloi pulak memilikinya…ekekekeke…

  9. 9 rasso January 11, 2008 at 6:47 pm

    dk,
    tau-tau… siapa nak tujuh keturunan.. 1st keturunan pun tak sempat lagi…. alahai… hahahhaa

    azreen,
    Tau takpe.. bernoda-nodaan di meja pun oke…
    Mek Nia suka main kat atas tu… lalalalla~
    Ni tengah piki teknik terbaru untuk capai tahap puas yang maksimašŸ˜›

  10. 10 dk January 11, 2008 at 10:33 pm

    hahahahahhaa…. nia suka main kat atas…
    hahahhahahaha… lawak2….

    ko main kat mana lan??
    1st keturunan pun x sempat lg..
    cmne nk smpai 7…
    dasyat sgt curse org siam ni…

  11. 11 Rjuna January 11, 2008 at 10:48 pm

    wow putih suci dan gebu dan montok, kalau user cam aku ni dah lama berdaki dada (keyboard) dia

    berapa hantaran nya nih

    psst nanti cerita ya malam pertamašŸ˜‰

  12. 12 rasso January 12, 2008 at 4:44 am

    Dk,
    Hahahaa… Main kat rumah la.. kat mane lagi.. lalala~

    Rjuna,
    Kisah malam pertama… tidak berapa indah….uhuhuhu..

  13. 13 hakim January 13, 2008 at 1:44 am

    aduh berat mac user sorang ni….

  14. 14 sangpelangi January 15, 2008 at 10:39 am

    Lohh.. ini ke Nia tu??? hahaha..
    Adoi Tipahh…

    sangpelangi’s last blog post..Erti Perjuangan.

  15. 15 AyAres151 January 18, 2008 at 1:50 am

    kalu mahu merasa Tipah yang dah berkali2 aku nodai dan sempat ku tidor bersama di sofa empuk di depan tv bersamanya.. boleh aku bawak pulang lagi nnt…
    mau?

  16. 16 rasso January 18, 2008 at 1:53 am

    hakim,
    hahaha… ringan jer…

    sangpelangi,
    hahhaa… tipah jer tak de kat situ.. lalala

    AyAres151,
    Ermm… saya sayang Nia dari Tipah… kawan tingkat bawah tu yang berkenan padai si Tipah tu… hahahha!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




January 2008
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: