Celana Putih, T-Shirt Putih, Seksikah?


Cowok yang ganteng banget itu, yang lalu tadi asyik menoleh kamu. Ujar lelaki sunti satu.
Auuwww… Iya ka? Dia masih menoleh saya ka? Tanya aku pada lelaki sunti.

Tak. Lelaki sunti satu.

Huh… Aku tersegan-segan nak menoleh meja belakang. Kecewa.

Aku syak mungkin baju putih ini atau celana putih yang aku pakai ni kot punya daya tarik matanya. Maklumlah, selain warna merah bandung, warna putih mungkin salah satu warna fevrut. Mungkin.

 

Technorati:

20 Responses to “Celana Putih, T-Shirt Putih, Seksikah?”


  1. 1 dk February 16, 2008 at 8:49 pm

    asal komen ko susah nk kuar..
    n web ko dh slow…

  2. 2 Jannah February 17, 2008 at 1:03 am

    Dude, just wanna ask tu spenders siapakah?

    Jannah’s last blog post..Of Love and Hate

  3. 3 keraknasi February 17, 2008 at 2:06 am

    hei bro, tu kau punya ke? hahahahahaa..

    keraknasi’s last blog post..Aku tak akan menangis

  4. 4 rasso February 17, 2008 at 2:36 am

    DK,
    ermm… ek? slow?
    komen ko masuk kat spam.. email ko tu dia dah detect as a spam…
    tak pe… ko gune email laen lah pas nie… huhuhu

    Jannah,
    Sampling jer….. buka wa punya lah…. hahaha
    terlalu ghey nanti pakai white spenders….

    keraknasi,
    hahahha…
    aku terlalu seksi kalo pakai kaler putih nie…
    nampak sangat aku seperti lelaki virg*n…

  5. 5 Yazid Husain February 17, 2008 at 6:20 am

    ko kelihatan seperti lelaki suci dengan berpakaian putih

    Yazid Husain’s last blog post..Re-Sit Paper

  6. 6 pHu YinG February 17, 2008 at 7:33 am

    PY suka putih. Tapi kalau bjek yang selalu bergantungan di hanger kecik tu tak hot la kalau pakai putih.. Hik Hik Hik.

    pHu YinG’s last blog post..Duniaku duniamu

  7. 8 nett February 17, 2008 at 9:39 am

    i like men with white t-shirt….:-)

    tapi bukan sebab nampak seksi… cuma err..errr
    memang suka la…

  8. 9 mrozaidi February 17, 2008 at 11:19 am

    Malu dooo..Orang Tgk..Kalau Cantik Tak Pa..Lau Tak Cantik Hahaha

  9. 10 balqis February 17, 2008 at 12:19 pm

    tukar2. hitam putih itu menawan😛

    balqis’s last blog post..GOOGLE valentine’s logo

  10. 11 syamsulariff.com February 17, 2008 at 2:10 pm

    spender putih nie blh pakai sekali jela..kalau hitam boleh pakai sminggu😛

    syamsulariff.com’s last blog post..Indonesian Malingsia.com versus Malaysian ihateindon.blogspot.com

  11. 12 keraknasi February 17, 2008 at 8:37 pm

    bro, kau pakai hitam ke putih ke pink ke, mana ada org tau bro. hahahaha.. lain la kalo ko x pakai seluar. gila. hahahahaa.. eh bro, mcm lain je maksud ayat last ko tu..😛

    keraknasi’s last blog post..Aku tak akan menangis

  12. 13 aTiQah February 18, 2008 at 12:07 am

    ikh..ngerinya kalau ada orang pandang gitew..sekaum pula tu..ikh

    aTiQah’s last blog post..KISAH ABAH DAN AH MOI CHANTEK

  13. 14 dk February 18, 2008 at 3:31 am

    haa… agak slow…
    web ko n megat…
    rajin tul ko pakai spender warna putih ni..hehe

  14. 15 Tok Rimau February 18, 2008 at 9:10 am

    I am too sexy for my shirt, too sexy it hurts.

    Tok Rimau’s last blog post..SESAT DI PANGKAL JALAN

  15. 16 rasso February 18, 2008 at 12:40 pm

    Yazid Husain,
    lelaki suci yang virgin…. auuwww… hihii

    Phu Ying,
    Owhhhh…. kaler laen ek? hahhaa
    kasi misal warna….😛

    nett,
    Betul lah… lelaki berT-shirt putih memang tampak seksi..
    hahahaha

    mrozaidi,
    hahaha…. tunjuk yang chantek jer bro.. hahaha

    balqis,
    yawwww!
    hahaha… menawan😀

    syamsulariff,
    betul tu bro…
    jangan beli spender putih banyak2…. hahaha

    Keraknasi,
    kalo pakai kain pelikat tu yer lah…. (kat rumah yer)
    hahaha
    ayat last tu… er…er….

    aTiQah,
    hahaha…
    alah… cool jer….

    dk,
    hahahaa… ako rasa bukan problem kat email ko nie…
    ip ko kot askimet block… tu pasal masuk lagi dlm spam….
    seksi pe kalo pakai spender putih…. ko tak pernah try?

    Tok Rimau,
    hahahaha…
    tak leh blah…

  16. 17 chot February 19, 2008 at 10:01 am

    ini sudah pasti celana ko kan…hahaa

    chot’s last blog post..cerita sabtu lepas..

  17. 18 -fAiZiQ- February 19, 2008 at 12:14 pm

    huhuhuh…. Lan, aku rase spender ni mesti ko punyer… aku tau ko xnk ngaku kannn….???
    nguahahhahahah………..

    -fAiZiQ-‘s last blog post..Ingatan Yang Mengundang Kenangan

  18. 19 mixterr February 20, 2008 at 3:02 pm

    sapa punya bro?? aku pon suke celana putih.. tp warne grey lebih menyerlah!! ahahah

  19. 20 rasso February 22, 2008 at 11:41 am

    chot,

    ha ha ha…
    wa tak pakai segalanya putih…
    seksi sangat lah bro😛
    faiziq,
    hahahhaaha….
    seksi tu….
    (lelaki seksi jarang ngaku)
    mixterr,
    rahsia soal kemilikan tu…. 
    grey? apa brand bro?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




February 2008
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: