Misteri Calon Parlimen Limbang Terungkai

Semalam emak aku call dari Limbang. Bertanya khabar. Emak bilang ada parcel dari Kedah sampai kat rumah. So, aku just suruh dia buka. Oleh-oleh yang aku minta kawan aku di tanah Utara sana poskan. Dah lama pos. Baru saja sampai ke rumah semalam.

Semalam juga, emak aku sahkan siapa yang akan jadi calon bertanding atas kerusi BN di Limbang. Bukan pakcik aku. Itu saja yang aku tahu. Malas nak tanya lebih-lebih. Setakat ini masih belum ada mana-mana parti mahu menaja aku pulang ke Limbang untuk mengundi parti mereka. (Rujuk sini Senarai Calon BN Sarawak 2008) & (Calon MP Limbang PBB BN)

Psstt…… kenapa ya? Calon YB BN suka bagi wang untuk yang pulang mengundi ek? Bukan aku yang kata, kawan-kawan aku yang balik untuk mengundi ni yang kata.

 

Alahai.

***

– Tengahari ini aku akan ke Festival Layang-layang Pasir Gudang 2008 untuk mengambil gambar. kalau kalian ada di Pasir Gudang, nampak lelaki ayu, berkaca mata, tidak seksi sangat, nampak macam gersang, bersama aweknya (DSLR Nikon D50), jangan lupa tegur minta dia ambil gambar uols… minta tanda tangan pun boleh.

– Ingat temu DATE kita di Taat House, JB malam ini ya.

 

Technorati:

10 Responses to “Misteri Calon Parlimen Limbang Terungkai”


  1. 1 CypherHackz February 23, 2008 at 12:16 pm

    Malam ni aku ada dinner kat DSI la brader. Malam anugerah KTC. Hu3.

    CypherHackz’s last blog post..Happy Birthday yang ke-21

  2. 2 keraknasi February 23, 2008 at 7:25 pm

    aku ada pengalaman yb bn bagi tiket tu bro. ehehe… wei, aku nak link kan ko ni. orait?

    keraknasi’s last blog post..Sedap ke buah ceri?

  3. 3 Azhar Ahmad February 24, 2008 at 1:08 am

    Uols, iols terasa neih. Iols tau la ada org support kepulangan iols…. Ehh uols pun desperate kan jugek nak tiket belon free kannnnn

    Azhar Ahmad’s last blog post..Benda Buruk

  4. 4 Geng Driver Bas Sekolah February 24, 2008 at 9:49 am

    aku pelik la..kena YB beriya-iya mencalonkan diri utk jadi wakil kita dan bekerja utk kebajikan kita tu..bila dah terpilih..buat mcm kita yg  kena bekerja utk dia?..bila nak jumpa kena bertemujanji..dtg nak bersambut?..kan kita yang bayar gaji dia?

  5. 5 nett February 24, 2008 at 11:48 am

    aku teringin nak pi pesta layang2 tu. nanti aku boleh jadik model kamu di sana… ihiks…

  6. 6 Aisyah February 24, 2008 at 11:49 am

    "tidak seksi sangat"
    HAHAHAHA!

    alamak… i tak tahu perkembangangan la. I’m so off to fetch the newspaper. haha

    Aisyah’s last blog post..WordPress Theme Simply Candylicious

  7. 7 mrozaidi February 24, 2008 at 6:20 pm

    Kalau La Pah Lah Kalah..Macam Mana Dia Nak Jadi PM Lagi..Sapa Lak Nak Jadi PM..Najib?..Mmmm

  8. 8 Hafidz February 24, 2008 at 7:13 pm

    Bro ko yg pakai baju merah ke kat taat house? Nanti upload gambar kat taat house eh =P Nak letak juga kat website http://www.bandmalaya.net😉

    Hafidz’s last blog post..Meet Uncle Hussain | Decma & The Could Have Been

  9. 9 rasso February 24, 2008 at 7:49 pm

    CypherHackz,
    Ko menang anugerah apa ya? hahaha
    GLAM ko malam tu yer?

    keraknasi,
    Orait jer… takde masalah…
    hahaha… ko dapat tak tiket balik dari BN lagi?

    Geng Driver Bas Sekolah,
    tu lah… mengunti dan terus mengundi…
    uhhuhuhu… takde menda yang hairan….

    Azhar Ahmad,
    uols!
    tak kuasa mak uols….!
    hahahaha

    nett,
    alahai~
    rencana di pasir gudang sudah usai…
    tiada lagi….

    mrozaidi,
    ermm…
    saya tidak berani membero komen… uhuhuhu
    mungkin najib kot….

    Aisyah,
    iya lah… u nak i tampak seksi dan vogue ker? hahaha
    layan buletin utam ya…

    Hafidz,
    Bukan, malam tadi ako pakai jaket tu… datang lewat, macet di tampoi.. sejam kat macet…. 3rd band baru sampai… gambo tak banyak la bro wa shoot…. nanti pe2 ako kasi link kat ko….

  10. 10 Hafidz February 25, 2008 at 12:49 pm

    hey rasso! trima kaceh untuk fotonya di taat house. Takpa kalo ada info2 gigs kat JB Rawk City aku letak website: http://www.bandmalaya.net

    Hafidz’s last blog post..Meet Uncle Hussain | Decma & The Could Have Been


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




February 2008
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: