Kekasih Baru Si Half; Mungkin Sudah Jodoh Dia Dengan si Mek Gelap


Inilah kesan selepas mandi bunga (rujuk sini). Half sudah berubah dari yang sebelum ini. Setelah ditinggal oleh sang awek kemudian menjadi rebutan di kalangan awek. Teknik keramat itu ternyata berhasil. Aku cuma racun dia sikit saja. Tapi, hasilnya sungguh memberangsangkan jiwa dan batin plus raga.

Walaupun secara hakiki, metod ini tidak berhasil untuk aku. Awek-awek hanya datang duduk di meja sambil mengerumuni meja kemudian meninggalkan aku. Aku kembali sunyi selepas itu.

Half; Aku cuma racun dengan awek aku tu, Nia. Tapi dia lagi mantap. Bila dia jamah Nia. Aku sendiri tidak menjangka dia lebih ke depan. Dirembat terus awek hitam manis tu esoknya. Auuocchhh! Gelojoh kan? Aku jadi gersang bila tengok dia dengan si Mek Gelap dia tu.

Kalau di kelas aku, awek-awek di kelas aku sudah arif perihal Nia. Mereka sudah tau apa itu Apple. Mereka sudah tau pasal branding. Bukan sebab masuk kursus Kaedah Mengajar Sains Komputer atau apa-apa, tapi awek-awek kelas aku pragmatik, mereka suka objek chantek kecuali aku.

Oleh itu, kebarangkalian yang boleh aku buat ialah; 1. awek sekarang suka lelaki yang memakai Macbook. Ya, komputer riba yang ada logo buah epal di depan tu. 2. Memang awek-awek di kelas aku tidak berkenan langsung dengan aku. 3. Aku kene mandi bunga lagi. Ha ha ha.

Dunia ini tidak adil!

 

Technorati:

15 Responses to “Kekasih Baru Si Half; Mungkin Sudah Jodoh Dia Dengan si Mek Gelap”


  1. 1 pHu YinG March 2, 2008 at 4:29 pm

    Kalau nak mandi bunga nanti, pastikan salah satu bunga tu ialah bunga tahi ayam. confirm diorang suka u. Hik hik hik!! ;-p

  2. 2 aTiQah March 2, 2008 at 4:38 pm

    nia begitu menggoda, mek hitam ka, merah ka, pasti tertawan!haha

    aTiQah’s last blog post..AMBULAN DATANG

  3. 3 rasso March 2, 2008 at 4:41 pm

    pHu YinG,
    ooo…. perlu ker?
    nanti saya cari… tabur kat tab mandi kat umah i nie… auuuww

    aTiQah,

    Mek ada hitam, putih dan silver…
    merah takde…
    kalo ada nanti saya nak jadikan nia kaler pink…
    auwwwWWWw! ngoda!

  4. 4 pHu YinG March 2, 2008 at 5:40 pm

    Sikit-sikit pink, sikit-sikit pink…. pinkers betul la u ni. hik hik hik!

  5. 5 dk March 2, 2008 at 6:42 pm

    erm.. ko betul nk mandi bunga? aku ada tempat….
    ko sedia kan 7jenis bunga dgn 7 kelopak setiap bunga…
    nnti tmpt n waktu aku bgtau bila…
    mmg menjadi…

  6. 6 Azhar Ahmad March 2, 2008 at 7:59 pm

    Euwwww…. tulisan kamu semakin menggiurkan…..

    Azhar Ahmad’s last blog post..I Lebih Suka Kat U!

  7. 7 Geng Driver Bas Sekolah March 2, 2008 at 8:34 pm

    ooh awek2 skrg sgt sukakan yg berlogo buah epal ek?…nampaknya aku gak kena dptkan satu..biar lebih mantap..

    Geng Driver Bas Sekolah’s last blog post..you don’t always get what you want

  8. 8 keraknasi March 2, 2008 at 8:39 pm

    bro kalau ko nak mandi bunga, ko kena mandi dengan nia ko sekali. hahahaha.

    keraknasi’s last blog post..Sistematik sikit boleh?

  9. 9 topo March 3, 2008 at 12:21 am

    aku ingat mek klate ke…mek donald ke… rupenya mek apple ni…hohohooh aku belom lagi terpikat dgan dik mek molek ni…

    topo’s last blog post..semua blogger adalah pembohong!!!

  10. 10 rasso March 3, 2008 at 7:31 am

    pHu YinG,
    ha ha ha…

    dk,
    kalo buat sendiri tak boleh ker?
    misalnya dalam tab mandi? ermmm….
    DIY?

    Azhar Ahmad,
    AuwwwW uols ni!
    tak kuasa mak!

    Geng Driver Bas Sekolah,
    Mestilah… awek sekarang pandang buah epel pada darjat paling tinggi….
    oleh sebab gwa gagal menguasai lagi… maka, tak sangkut barang satu pun… ha ha ha…

    keraknasi,
    ngan Nia? owhh… tidak…
    i mandi dengan ghadis lain… Nia bukan teman mandi yang seswai…
    ha ha ha~

    topo,
    hahaha… demo kene try se…
    baru jatuh chenta deh!

  11. 11 azie March 3, 2008 at 11:24 am

    tapi awek-awek kelas aku pragmatik, mereka suka objek chantek kecuali aku..
    ehem, objek chantek??
    em, nia memang chun..nak pinjam boley???

  12. 12 Geng Driver Bas Sekolah March 3, 2008 at 3:53 pm

    aku pun nak pinjam gak..eh tapi aku punya peti music cap epal tu bole kir achic magnet gak ker?

    Geng Driver Bas Sekolah’s last blog post..you don’t always get what you want

  13. 13 rasso March 3, 2008 at 5:23 pm

    azie,
    Iya lah… objek chantek… kamu semacam nakal jerw!
    mau pinjam Nia? Ouchh!
    nanti i cemburu tau… tak leh la…

    Geng Driver Bas Sekolah,
    Owhh…. ghadis tak pandang yang kecik-kecik ni…
    yang besar sikit… ha ha ha….
    u suker yang kecik ke besor? ha ha ha!

  14. 14 azie March 3, 2008 at 7:13 pm

    kalau takleh pinjam nia, pinjam objek chantek boleyyyy???

    komen u pada geng driver bas sekolah tu lagi nakal semacam jerw!!!
    ouch!

  15. 15 baby gilz April 7, 2008 at 9:06 pm

    hai azie you hensem la hehehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2008
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: