Blog Aku Di HACK

ha ha… blog aku di hack.

entri dan komen tak nampak.

ini angkara siapa entah.

25 Responses to “Blog Aku Di HACK”


  1. 2 rasso March 4, 2008 at 5:58 pm

    baru nampak.. hampeh tul…

  2. 3 topo March 4, 2008 at 6:32 pm

    aku pon nak test gak r…. testing-testing…hohoohoh
    weh plugin ape yg ko gune sampai x pyah tulis nama,email ngan url aku ni… dia da siap ingat da…

  3. 4 azrn March 4, 2008 at 6:41 pm

    dihack? uihh… sabar yeah.
    urmm…
    adakah puak kiri Pundak? urmm

  4. 5 dk March 4, 2008 at 9:22 pm

    yeke dihack???
    sianye..
    ko pasang la security…
    sebulan yg rm500 pun ok.. :p

  5. 6 hayat March 4, 2008 at 9:38 pm

    canggih blog ko… sampai ad aorang hack..

  6. 7 rasso March 4, 2008 at 10:13 pm

    topo,
    hi hi… blog ni baru pulih…
    sebab ako dah approve tu pasal tak yah masukan id lagi… ip ko dia dah detect…

    azreen,
    persis… parti siasah yang satu lagi yang punya angkara…
    entri hangat pagi tadi bikin ini blog seperti dicantas… habis hilang… dua kali publish.. dua-dua tak leh nak recover.. hilang terus… blog nye pun dia kacau.. benggong…

    dk,
    ek? rm500 tu ako bisa gi date ngan ko di KL…
    ha ha ha..

    hayat,
    entah la… ako dah an*i itu parti siasah….
    HIDUP PUNDAK!

  7. 9 kucai March 4, 2008 at 11:01 pm

    mungkin mereka marah tentang pundak rasanya.. mereka tidak tahu kebebasan memberi pendapat… sabar sahaja…. kena pergi milw0rm selalu.. takut ada bug pada wordpress atau plugin dia..

    kucai’s last blog post..Sejenak kerlipan mata di pagi hari

  8. 10 Yazid Husain March 4, 2008 at 11:05 pm

    mungkin satu amaran dan ugutan daripada parti lawan. taktik kotor

    Yazid Husain’s last blog post..Why Panjang Always Lepakin’ At Agus

  9. 11 aTiQah March 4, 2008 at 11:23 pm

    kerana kamu wakil pundak, maka

    aTiQah’s last blog post..HOMESICK YANG TIBA-TIBA

  10. 12 aTiQah March 4, 2008 at 11:27 pm

    aku pun begitu yazid, kerana kamu wakil pundak, maka mereka mahu mencacatkan kempen kamu.

    eh?separuh aja?

  11. 13 WaWa March 5, 2008 at 6:43 am

    oit rasso! hehe… aku tak sempat baca dowh entri tu. ala.. tulis la balik. tulis la. tapi jangan publish. send kat aku. hahaha. gila ah! aku rasa mesti ada orang dengki dgn ko ni. sebagai rakan se-parti aku nasihatkan ko dapatkan nasihat peguam bertauliah. yeah! aku tak bertauliah.😛

  12. 14 azrn March 5, 2008 at 7:19 am

    kecoh betul lah… haih~
    tah pape nak hack-hack ni. Lan, post saja entri tersebut tetapi dengan password. hahahaa… tak profesional langsung nak mensayap kirikan haluan😛

  13. 15 Hafidz March 5, 2008 at 10:21 am

    kena hack? takde buat backup database ke?

  14. 16 -fAiZiQ- March 5, 2008 at 11:19 am

    topo

    itu bukan disebabkan plugin tp memory and history cache pd pc kamu.

    rasso

    dapatkan script yg bleh menghalang daripada di hack. kamu pasti bleh mengawalnya.

    -fAiZiQ-‘s last blog post..Entri Saja-Saja

  15. 17 rasso March 5, 2008 at 12:40 pm

    knizam,
    test lagi..

    kucai,
    maybe gak… ha ha ha… pemimpin racist nak buat macam nye.. mungkir janji.. siapa nak sokong.. wa dah updet yang lelain.. hu hu..

    Yazid Hussain,
    Ya… maklumlah… aku pun bertanding katakan…
    ini tidak adil.. ha ha ha…

    aTiQah,
    Ya.. tul tu.. plus saya kiut…

    WaWa,
    Tak leh la wa… tak backup…. yang kat Mek pun dah takde.. huhuhu… ala.. kamu peguam jenayah siber ker? ha ha… blog ini sedang dipantau.. ha ha ha… tengok kat webstat ada yang datang dari Pusat ICT ape tah masa  jam kejadian… ha  ha ha…  Aku takut kene ISA or AUKU jer…. hi hi… walaupun ia benar apa yang aku tulis tu…

    azreen,
    Bak kata seorang kawan… mereka yang entah pa2 tu takde pundek.

    Hafidz,
    Dia ganggu admin aku jer… database backup… huhuhu… lagipun aku ada backup kat tempat laen..

    faiziq,
    blog tak popular tak perlu sangat kot.. ekekeke
    seminggu dua nie jer kot perlu precaution sikit…

  16. 18 Aisyah March 5, 2008 at 2:03 pm

    ler… pulak… hati-hati ya. takut pula kalau blog saya di hack. huhu. mana tau ada org jeles ke kan.. haha

    btw, stylo ah theme ni. huhu

    Aisyah’s last blog post..Happy Birthday, Asma’!

  17. 19 dk March 5, 2008 at 6:28 pm

    hahaha.. blog ko pun kena pantau ke??
    hahaha… berat2….

    ada benar mau date dgn aku di KL?
    ok gak tu… haha.. rm500 date di KL..
    starbuck sepam dua.. then futsal..

  18. 20 azie March 6, 2008 at 12:08 am

    haaah??blog pon dah kne pantau ker?adoilah..
    takleh nak merepek lagi.
    kebebasan pekejadahnya macam ni..

  19. 21 Geng Driver Bas Sekolah March 6, 2008 at 12:13 am

    apakah ini gara2 entry yg kontroversi itu?..sungguh kotor permainan mereka nie…dan tak gentleman…

    dk,
    kena starbuck pastu main futsal?..tak rasa nak termuntah ker lepas tu?

    Geng Driver Bas Sekolah’s last blog post..you don’t always get what you want

  20. 22 rasso March 6, 2008 at 12:29 pm

    dk,
    memang berat nie… hahaha
    boleh jer.. sesi ngeteh la… ko bawalah sekali chikas korea yang cun kalo ada di kuala lumput utk utk ako….
    starbuk kene bawa mekbuk lah gini… futsal ako tak reeti la maen.. ha ha aha

  21. 23 WaWa March 6, 2008 at 9:25 pm

    jenayah siber? hurm.. aku belum khatam lagi la jenayah siber. hahaha. jenayah si samantha pun aku tengah sakit kepala ni. apa yang aku leh cakap, hati-hati lan. skg ni musim pru. semua orang sensitif. salah sikit je, ada orang buat laporan polis. hahaha. tengok lah kes roslan sms. tak boleh senang duduk. orang lain yang besarkan isu dengan tajuk berita, dia pula disalahkan. so, ko kempen dari rumah ke rumah je lah. macam nenek parti kunci.😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2008
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: