Kempen Jimat-Jimat Untuk Pelajar Sekolah Pondok Selatan

Ini soal kebajikan pelajar? ermm…

Bukankah pelajar lazim studi di malam hari. Studi dalam kondisi lampu ditutup? Komputer dioff? Bukankah mereka bayar sewa kamar tidur mereka itu?
Huh…

Makin hari makin mengarut.

8 Responses to “Kempen Jimat-Jimat Untuk Pelajar Sekolah Pondok Selatan”


  1. 1 azie March 21, 2008 at 9:04 am

    skola pondok kat selatan memang camtu..sewa mahal, tak plak buat kempen jimatkan sewa bilik.

  2. 2 Flitz March 21, 2008 at 1:53 pm

    Bagus gak kempen tu en rasso.. kadang2…bukan semua…student guna air lupa nak tutup..lampu siang2 terang benderang… kan membazir namanya. tapi bukanlah maksudnya kalau nak study malam kena tutup lampu…guna ikut keperluan…cheewah(macam kata2 org HEP).
    Pasal sewa…pondok selatan ni paling mahal antara pondok2 yang lain kat mesia….kat pondok ni memang banyak main duit…ape2hal duit yang paling 1st…

    Flitz’s last blog post..Kisah si Manja::

  3. 3 pHu YinG March 21, 2008 at 7:24 pm

    Yok pergi bermain air di Selangor!!!

    pHu YinG’s last blog post..Duniaku duniamu

  4. 4 aTiQah March 22, 2008 at 2:14 am

    baru saja diberi tiket sebab tak matikan kipas semasa tiada di bilik. balik-balik tengok ada surat chenta dari pejabat kolej diselit bawah lap top. aiyak!!

    aTiQah’s last blog post..SELAMAT KEPADA : Umar Al-Faruq

  5. 5 rasso March 22, 2008 at 6:48 am

    Flitz,
    u see…. what heppen to aTiQah… kempen tu bukan MPP yang laksana pun.. staff opis juga yang buat keje… yang saman kasi tiket tu kalau bukan staff dia… pembantu fellow… hohoho… MPP kene buat kempen agar kolej2 di murahkan lagi bagi mengalakkan pelajar duduk di kolej… macam wa, duduk luar sebab kolej mahal & kemudahan internet misalnya agak terhad… hahahah… dulu.

    pHu YinG,

    hohoo…. air sana memang free…
    tak koser i nak mandi free… hahaha

    aTiQah,
    tampaknya kempen jimat utiliti tu tak berkesan buat kamu ya tQah… tak per… biasalah lah… saman-menyaman nie memang dah biasa pun… sekurang-kurangnya bukan JKM or orang MPP yang saman kamu… ekekeke…

  6. 6 Princess Liyana March 26, 2008 at 9:47 pm

    hehe,peringatan untuk tidak membazir kanda, tak g2?

  7. 7 Azhar Ahmad March 26, 2008 at 9:54 pm

    Kamu tahu, berapa univ bayar bil letrik? Hampir 3 juta!

    Tapi, kita dah bayarkan, kalau duduk asrama… Kan kan

    Azhar Ahmad’s last blog post..Pertolongan Entah Dari Mana


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2008
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: