Maaf Ya Ghadis Chomel Satu. I Bukan Sedang Relek. I Sibuk Bikin Siap Ini Situs.

Projek Situs Dalam Bikin
Ghadis Chomel Satu tanya dalam satu ruang Adium, relek nampak.

Mane ada relek sayang. I tengah duduk di sofa cleopatra sambil bikin siap ini situs untuk projek akhir I ni. You tak nak tolong I ker?

I dah beberapa malam tak tido di ranjang I kat kamar sorna kat tingkat atas tu. Baring kat sofa cleopatra ni jer. Meh teman I siapkan projek situs I ni. Asyik ngan Nia jer. Bosan lah. Aku balas kat ruang Adium tu.

Ghadis Chomel Satu terus disconnect dari ruang Adium.

…..
Dada sebelah kanan aku dah masuk hari ketiga sakit. Malasnya nak ke klinik.

13 Responses to “Maaf Ya Ghadis Chomel Satu. I Bukan Sedang Relek. I Sibuk Bikin Siap Ini Situs.”


  1. 1 PRIncess liyana March 21, 2008 at 1:46 pm

    huhu,gadis chomel itu mungkin bergegas ke kelas?terus disconnect.jaga kesihatan baik2.kalo sakit dada cepat2 pergi pk=)

  2. 2 azie March 21, 2008 at 6:33 pm

    dada saket ditinggal ghadis chomel satu atau kerana serangan jantung?kehkehkeh

  3. 3 pHu YinG March 21, 2008 at 7:23 pm

    Speed lagi laju, tinggal seminggu lagi kanda.

    Mode: Busy.

    pHu YinG’s last blog post..Duniaku duniamu

  4. 4 nina March 22, 2008 at 1:22 am

    musim sejuk dada sakit??kurangkan makanan berangin..mandi malam…rokok(kalau merokok),,jgn berembun…ok!!!

    get well soon..

    nina’s last blog post..Aku Mahu ~~~ Part two

  5. 5 aTiQah March 22, 2008 at 2:17 am

    baru saja kenal sama kamu dan Kak PY. Rajin-rajinlah lawat saya nanti ya..huhuhu

    aTiQah’s last blog post..SELAMAT KEPADA : Umar Al-Faruq

  6. 6 azie March 22, 2008 at 7:25 am

    erk??apakah itu baru knal???kak PY mungkin.kanda rasso??baru knal???~ngeeeeeeeeee~

  7. 7 rasso March 22, 2008 at 10:35 am

    Princess Liyana,
    uhuhu.. baek… PK jauh sangat la…

    pHu YinG,
    tau tak per… hohoo

    nina,
    thanks dear… uhuhu

    aTiQah,
    hohoho…. baek… ekekeke

    azie,

    oucchhh~ bukan kerna ditinggal… hahaha…
    biarlah rahaasiaa… (echo)

  8. 8 aTiQah March 22, 2008 at 10:14 pm

    azie,
    walaupun dah lame kenal, tapi baru jumpa sem ni..huhu

    aTiQah’s last blog post..GOLONGAN MARHAEN YANG GLAMOUR

  9. 9 mhelmi March 23, 2008 at 1:12 am

    /*Out of Topic
    —————————————–*/
    Just nak tanya{
            Ko pakai dreamweaver version ape?;
            Klu pakai dreamweaver cs3 n ada crack nye pass la kt aku;
            Klu bleh la;
    }

    mhelmi’s last blog post..Tokoh Maulidurasul 1429H

  10. 10 rasso March 23, 2008 at 10:00 am

    aTiQah,
    see azie… ha ha ha

    mhelmi,
    ako pakai dreamweaver cs3 tapi untuk Mac… if window versi cs3 ako takde… hanya PS cs3 jer ada… if nak Mac nye leh jer kasi…

  11. 11 od3n March 23, 2008 at 5:08 pm

    wah.. menarik je site nih… gune html je ke? or campo ngn php skali?

    od3n’s last blog post..Lesen McAfee VirusScan Plus 2008 Percuma

  12. 12 aTiQah March 24, 2008 at 1:40 am

    testing
    lalalala

    aTiQah’s last blog post..GOLONGAN MARHAEN YANG GLAMOUR

  13. 13 Azhar Ahmad March 26, 2008 at 9:54 pm

    Bukake kamu selalu tidur selepas buat kerja 30 minit?

    Azhar Ahmad’s last blog post..Pertolongan Entah Dari Mana


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2008
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: