Isi Wallet si Penchenta Ghadis hanya Ada RM0.10. Buat Ghadis Chomel Satu, Maaf I Tak Leh Nak Belanja You Mekdi Dalam Masa Terdekat Ni. Nanti Kita Date Lain Hari.


isi wallet, originally uploaded by Roslan Tangah (aka Rasso).

Sila klik gambar di atas untuk melihat ‘add note‘ catatan dan keterangan mengenai isi kandungan yang ada pada wallet aku.

Akhirnya aku jawab gak tag dari cik Madu Lebah dan cik aTiQah. Maaf lambat jawab yer.

21 Responses to “Isi Wallet si Penchenta Ghadis hanya Ada RM0.10. Buat Ghadis Chomel Satu, Maaf I Tak Leh Nak Belanja You Mekdi Dalam Masa Terdekat Ni. Nanti Kita Date Lain Hari.”


  1. 1 PRIncess liyana March 23, 2008 at 3:42 pm

    wah,byknye your properties. Tu kad Maybank tu kan ada. G la cucuk kat ATM.haha. Tak baik kedekut.

  2. 2 rasso March 23, 2008 at 3:55 pm

    Princess sayang,
    kad tu takde duit di dalamnya…. Masih tidak terisi…

  3. 3 od3n March 23, 2008 at 5:07 pm

    macam surat saman je tue.. betoi tak??

    od3n’s last blog post..Lesen McAfee VirusScan Plus 2008 Percuma

  4. 4 dk March 23, 2008 at 5:25 pm

    gile laaa wallet ko penuh dgn kertas…
    adalah aku sgt x suka wallet ada kertas byk2..
    n wallet itu kelihatan kembung..
    sbb nnti aku nk duduk..
    terasa bontot terangkat.. hehe…

  5. 5 PRIncess liyana March 23, 2008 at 7:13 pm

    huhu. Yerla tu. Princess tidak percaya. A’ah,sungguh byk kertas. Suka simpan kertas ek.

  6. 6 Geng Driver Bas Sekolah March 23, 2008 at 8:53 pm

    aku nak duit 2 dollar tu…buat tambang

  7. 7 WaWa March 23, 2008 at 9:38 pm

    hoho. kau pegi money changer, tukar 10 dollar brunei tu. hoho. wes, pengalaman aku pergi brunei (kat airport, masa nak balik uk), duit singapore diaorg terima dowh. haha. kagum seh. sedangkan jauh je singapore tu nak banding singapore dgn jb.😛

  8. 8 Mira March 23, 2008 at 11:53 pm

    Lol~
    Tu duit mata wang asing ade lagi. =P Byknye isi dlm wallet. boleh muat pulak ye. Hehe..

    Oh ye, title utk post nie amat menarik la.

    Mira’s last blog post..Early birthday celebration

  9. 9 gie March 24, 2008 at 12:15 am

    rasso sekarang gune entri bertajuk panjang..supaya dia boleh tag ke technorati semua perkataan dalam tajuk tu…haha..tul ke…?aku pernah terbace trick ni nak naikkan rank kat blog..satu lagi,si rasso ni dah tak join kumpulan single yg ditubuhkah olehnya sendiri…presiden letak jawatan…huhuh….

    gie’s last blog post..Bundle Update #2 Masa untuk berubah

  10. 10 PRIncess liyana March 24, 2008 at 12:43 am

    ini ciktapaksulaiman guna princes punye pc nak komen kamu:

    1 )kamu tipu pasal duit.duit kamu banyak
    2) kamu tipu psl mekdi..tadi ptg kamu pegi mekdi kan??
    3 )kamu patut blanje ketiga tiga ghadis chomel. baru adil dan saksama.
    4)kamu banyak sangat kertas dlm wallet.ntah2 surat2 chenta pon kamu simpan dlm wallet.
    5) kenapa semua matawang asing?kamu ini orang asingkah?mane RM kamu????

  11. 11 aTiQah March 24, 2008 at 1:30 am

    Hooo…MayBank ATM yang kamu *kata* kosong tu kamu tayang. ATM CIMB yang berkepuk dalam tu selit belakang-belakang. hihi

    aTiQah’s last blog post..GOLONGAN MARHAEN YANG GLAMOUR

  12. 12 kaduke March 24, 2008 at 2:35 am

    warga asing di saman pak  guard. ..

    kaduke’s last blog post..jalan-jalan a.k.a ngular

  13. 13 pHu YinG March 24, 2008 at 7:41 am

    Avanza dah 3 kali kejut, PY dah lebih 5 kali kejut. Wake up!! Wake up!! Pukul 8 ada kelas..!!

  14. 14 iziana March 24, 2008 at 10:28 am

    ada duit s’pore kn?
    kaya la tu
    bwrekkkkk😛

  15. 15 rasso March 24, 2008 at 1:00 pm

    od3n,
    tau tak pe.. sem nie jer 2 surat sama ako terima.. menyampah.. bajet last sem sifar saman… wkwkwkakaka…

    dk,
    kertas saman jer dalam wallet ako tu..
    plus surat chenta pertama ako di U*M…

    Princess,
    Kalo princess tulis surat chenta untuk kanda, kanda simpan dalam wallet jer…

    Geng Driver Bas,
    hohoho… cukup ker? hahaha

    WaWa,
    Pengalaman ako gi singapore… mereka tak terima sangat duit brunei.. ‘Singapore Dollar only’ walaupun kadar tukarannya sama.. huhuhu..

    Mira,
    Duit Mesia RM0.1o jer… duit asing gune kat negara sepatutnya… wakkakaka…

    gie,
    tajuk panjang semata nak terangkan entri yang kontot..wakaka.. ako masih presiden.. masih lum leh letak jawatan lagi… memandangkan masih belum ada ikatan yang sah…. giteewwww

    Cik Tapak Sulaiman,
    1. Mane de saya tipu… ermmm…
    2. Hahaha… KG saya belanja… huhuhu
    3. Tidak boleh sekali gus… uhuhu; kuar asing-asing… baru adil.
    4. Macam mana kamu tau? Kamu baca ker surat kat atas tu?
    5. Tu saya kata, macam ghadis-ghadis chomel yang laen. Ada simpanan duit dari Mekah, saya hanya uwang tempatan rm0.10 jerw… Oucchh~

    aTiQah,
    hohoho… kad tu lebih kurang gak… nasib dah kene telan mesin ATM… uhuhu… leh la dinda no 3 belanja.. huhuh~

    Kaduke,
    hahaha… orang pulau la…

    pHu YinG,
    hohohoho…

    iziana,
    ekeke…
    berepa dollar jer… nak belanja kamu pun tak cukup… huhu

  16. 16 Geng Driver Bas Sekolah March 24, 2008 at 1:59 pm

    2 dollar tu buat tambang g Orchard Road..aku tambah lagik 1 dollar jer..tu pun kalau aku tak kena halau balik…hehehe

  17. 17 Princess Liyana March 24, 2008 at 2:40 pm

    Huhu, kalo dinda tulis,takkan kanda mau letak di dalam wallet sahaja. Kantoila nanti?ish. kanda ni. tidak pandai jaga rahsia=(

  18. 18 ixora March 24, 2008 at 5:31 pm

    Mak aih,panjangnya tajuk entri~!

  19. 19 melayubuntu March 25, 2008 at 1:34 pm

    untungnye bujang cam aku…duit masuk perut sndiri…talak bazir woo…ahaks…

    melayubuntu’s last blog post..Anti-virus software is dead – use Linux!

  20. 20 azrn March 28, 2008 at 1:37 am

    eip? aritu kan dah merasa mekdi…
    tak cukup lagikah kanda?
    hehehe

  21. 21 mangosteenskin April 8, 2008 at 8:10 am

    ini poket doreamon ke apa?

    mangosteenskin’s last blog post..Cosmos Garden


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




March 2008
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: