Bertubuh Seksi Dengan Kekal Kurusiti Dari Obesiti Bisa Olah Kau Jadi Yang Ayu

Akibat dari lantunan projek akhir program dan juga persiapan untuk viva Isnin depan telah menyebabkan susut badan aku jatuh sedikit selain faktor-faktor lain; tiada ghadis sudi jadi teman semakan di meja makan. Juga mungkin oleh sebab amalan dietsasi yang sungguh tidak betul. Kalau Petunia tahu, mesti dia bising.

Susut itu ‘seksi’ ujar satu makhluk. Makhluk dua lagi masih mahu kekal dengan lemaknya, tidak mahu buang lemaknya. ‘Obes’ itu seksi. Ujar makhluk tiga yang cuba mencelah.

Aku. ‘Kurusiti’ itu seksi. Tak gitu kawan-kawan?

18 Responses to “Bertubuh Seksi Dengan Kekal Kurusiti Dari Obesiti Bisa Olah Kau Jadi Yang Ayu”


  1. 1 pHu YinG April 12, 2008 at 4:10 pm

    Obesiti ka, kurusiti ka, kalau tak pakai baju, confirm seksi. Tak percaya? Cuba buka baju. Mesti ada punyalah orang cakap, “Auwww… seksinya (baca:seksanya) dia..” ;-p

    pHu YinG’s last blog post..Semalam, hari ini dan esok

  2. 2 azrn April 12, 2008 at 7:44 pm

    yeah! kurus asalkan sihat.
     
    kurus = seksi …. setuju!

  3. 3 Astigmatism April 13, 2008 at 4:58 pm

    Tiba-tiba terbayang Rasso menggantikan Mulan Jamila (betulke spelling?) dengan lagu Makhluk Paling Seksi (betulke tajuk?)….

    Astigmatism’s last blog post..Mydin stores mark protest against anti-Islam film

  4. 4 mazudi April 13, 2008 at 7:00 pm

    Psst… tuan punya teratak nurani tak terganggu ker obesiti dia akibat nak viva

    mazudi’s last blog post..Browser Compliance

  5. 6 dk April 13, 2008 at 7:02 pm

    demn….
    mcm apa je…
    penat aku taip mcm2..
    kuar ada je…
    aku tetap sokong buncit itu seksi..
     
    ps : lan ko manje sgt…makan pun nk berteman….huhuhu

  6. 8 nota.kematian April 13, 2008 at 10:40 pm

    huhu…
    penangan projek tahun akhir..

    nota.kematian’s last blog post..rindu bunda, rindu ayahanda, rindu adik adik, rindu umah, aku mau pulang

  7. 9 muhdzahari April 13, 2008 at 11:04 pm

    seksi itu seksa..
    seksi dimata, tapi seksa bagi tuan empunya..
    kahkah..

    muhdzahari’s last blog post..Babi!

  8. 10 Princess Liyana April 14, 2008 at 12:32 am

    huhu.Kurusiti Vs Obesiti?Mane satu yg best. ?Haha.
    Macam mana nak obes kalau tak makan nasi berhari2:)

  9. 11 mimi April 14, 2008 at 1:27 am

    kurus=tak seksi
    obes= tak seksi
    yang seksi…yang sedang-sedang jer..
    ehehhe!

    mimi’s last blog post..Kami suka makan

  10. 12 FaNaQiLa April 14, 2008 at 3:10 pm

    Wacha!!!
    rasso da kene tag… pls baca, leave comment n ikut syarat yg dikehendaki. Daa…

    FaNaQiLa’s last blog post..TAG : 5 PERKARA PERTAMA DLM HIDUP

  11. 13 zool April 14, 2008 at 9:34 pm

    Kurus seksi ye..
    Buncit cam aku camne plak?? Tak seksi lah..
    Huhuhuhuhu

    zool’s last blog post..Silaturrahim

  12. 14 Amyz April 15, 2008 at 2:45 pm

    Montok lagi seksi. Hak hak.

  13. 15 aTiQah April 16, 2008 at 6:54 pm

    Woho! Ingat tak de entri baru dikala kesibukan viva.
    I gelak guling-guling bila tok teratak cerita pasal housemate nya yang asik banget menyanyi lagu seksi.

  14. 16 musafir April 17, 2008 at 12:32 pm

    HA HA…..bukan ke selama ni dah seksi(kurus)…
    Tak dapat ayangkan macam mana sekarang lagi seksi(kurus)..
    setuju dengan mimi, yang sedang-sedang tu la seksi…HU HU

    musafir’s last blog post..TAKUT : Musim Exam Datang Lagi….Hooyeeyyhhh

  15. 17 rasso April 18, 2008 at 5:04 pm

    PhuYing,
    auuwww….. mesti ramai yang nak tengok… awwww lagi…

    azreen,
    yeahhh~

    astigmatism,
    auuuwww… betul dah tu… layan nampak~

    mazudi,
    dia senantiasa menten…
    chomel dia bilang…

    dk,
    bila lagi nak bermanja-manja…
    ko tu ape kurangnya…

    Geng Bas Sekolah,
    Percayalah….

    nota.kematian,
    hahahha… kamu akan lalui selepas ini… auuuww

    muhdzahiri,
    ha ha ha

    putri,
    i nak mainten mcm skrng… lebih ayu..

    mimi,
    i kategori sedang-sedang kan? auuuww

    fanaqila,
    uhuhu… ok.

    zool,
    u groovy… auuuww..

    Amyz,
    ek? auuuwww…

    aTiQah,
    jahat~

    musafir,
    huhuhu~

     

     

  16. 18 WaWa April 21, 2008 at 11:42 pm

    satu jek aku nak tanya. apesal hah intro lagu ni ada background org mengaji? tapi lagu ni best. haha.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: