Makan Besar Terakhir Bersama Kawan Ghades-Ghades Chomel I Sampai I Hilang Perasan.

Sebagai ketua kelas, aku diberikan peluang untuk berucap pada mic di hadapan. Kalau tidak diberikan peluang pun sememangnya aku akan tetap tampil ke depan untuk berucap.

Aku: bla… bla… bla.. apa sebenarnya pandangan kalian tentang saya? Perasaan? Puas hati atau tidak? Suka atau tidak? (tanya audien, ada yang duduk, berdiri, berposing untuk bergambar sambil tidak endah aku yang tak ayu ni)

Audien Lelaki: Kami puas dengan tuan. Hensem, cute.

Audien Ghades: Kami tak rasa apa-apa.

Aku: Owhh… rupanya saya perasan dengan bayang-bayang sendiri ya? Hampeh korang!

Aku letak mic terus ke meja buffet ambik segala cheese cake yang ada. Makan sampai hilang perasan.

11 Responses to “Makan Besar Terakhir Bersama Kawan Ghades-Ghades Chomel I Sampai I Hilang Perasan.”


  1. 1 azrn April 22, 2008 at 6:55 am

    bab-bab merajok laju jek. huhuhu…

  2. 2 CypherHackz April 22, 2008 at 9:20 am

    Kau makan kat mana bro? Berapa hengget sorang bayar?

    CypherHackz’s last blog post..Panggilan daripada CyberSecurity Malaysia – Siri 3 (Akhir)

  3. 3 azie April 22, 2008 at 10:11 am

    btul tu azrn..majuk manjang yayang sorang nih,hikhikhik

    azie’s last blog post..tiada tajuk

  4. 4 Princess Liyana April 22, 2008 at 10:46 am

    Janganla merajuk. Meh i temankan u makan cheese cake yg banyak tu. Tak baik makan sorang2. Uhuhu:)

  5. 5 pHu YinG April 22, 2008 at 4:38 pm

    Lol, masa gua ngak dijemput. Owh, tidak cukup chomel barangkali.

    pHu YinG’s last blog post..Tajuk: _____________

  6. 6 rasso April 22, 2008 at 6:19 pm

    azreen,
    huhuhu…. mane de merajuk… auuuwww~

    CypherHackz,
    Kat Grand BlueWave Hotel kat JB… RM25 gitu…

    azie,
    Auuuwww~

    Princess Ina,
    Ehehhe… u tak makan keju sangat.. teman minum jer kay…

    pHu YinG,
    ehehehe~

     

  7. 7 Pocket April 22, 2008 at 6:27 pm

    woh!… lawo siut gambo yang bro tangkap,
    first time ere n am linking your blog to mine.
     

    Pocket’s last blog post..44. Pulut Pocket

  8. 8 Princess Liyana April 22, 2008 at 9:08 pm

    I makanla tp kurang. Btolla u cakap tu. uhuhu.Baru je mengidam cheeze choc. Da dapat da ptg td. Takpe2. Teman minum pun boleh saja:)

  9. 9 mazudi April 23, 2008 at 2:25 am

    Apa sebenarnya tujuan saudara bertanya soklan yang tu tuh….
    kan dah merajuk.

    mazudi’s last blog post..Silap Jadual

  10. 10 rasso April 23, 2008 at 3:16 pm

    Pocket,
    thanks bro…

    Princess Liyana,
    huhu… bile u nak teman i?
    ehehehe… ciskek tu bikin i ngidam plak…

    mazudi,
    hahaha…. saja ingin tau perasaan rakyat jelata..
    kalo mereka tak puas ati… i leh resign on the dot… hahaha..

     

  11. 11 megat April 24, 2008 at 3:06 pm

    macam soalan perangkap diri sendiri jer!? tak pasal-pasal merajuk lak eheh. pengalaman aku menjadi leader dalam sesuatu komuniti ialah bukan senang nak senangkan hati semua orang uhuhu
     
     
     
     

    megats last blog post..Tertekan, Pengsan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,619 hits

%d bloggers like this: