Penyanyi Ayu Di Malam Minggu

Malam minggu aku seperti malam minggu yang lazim. Duduk di rumah. Tanpa gadis di sisi. Hanya bertemankan Nia, dua biji bantal dan sofa cleopatra sambil menonton siaran tv dari satelit dan tanah seberang.

Kalau dah bosan, usai saja siaran AF. Nanti, jam satu pagi barulah aku keluar dari rumah pergi menambah kafien dalam badan aku yang jelita ini. Maklumlah, aku kan tak suka bersosial seorang diri malam-malam hari. Justeru, semestinya keluar dari rumah apakala orang semua sudah ada di atas ranjang kan?

Itu agenda nanti. Agenda lewat malam nanti. Duduk melepak di port lepak baru selain di kafe agung.

Aku tak kisah itu semua, pada masa AF berlangsung, aku lebih gemar melayan siaran dari tanah seberang. Ada Mulan Jameela, Matta, Vagetoz, Dewi-Dewi di SCTV. Sambil guling-guling di atas sofa cleopatra sekali sekala aku menjerit ala artis di ruang tamu rumah aku.

"Seksi… seksi! Dari caramu sebut namamu… Bibirmu seksi… lalalala… auwww…auwww…"Aku nyanyi bersama Mulan Jameela sambil guling-guling.

"Kau la makhluk tuhan.. yang tercipta…yang paling seksi" Aku jerit-jerit lagi seorang diri sesambil belek teks esei kertas pembangunan esok.

Huh… tekak aku dah kering. Aku nak gi tambah kafien dah. Jom.

11 Responses to “Penyanyi Ayu Di Malam Minggu”


  1. 1 azrn April 27, 2008 at 12:50 am

    pegi seksi bersama kitab!
    hahaha…
     

  2. 2 Princess Liyana April 27, 2008 at 8:53 am

    Kanda, boleh masukkan study sambil nyanyi lagu Mulan tu?
    Jangan nanti tulis lirik lagu plak kat kertas jawapan:p. Uhuhu..

  3. 3 pHu YinG April 27, 2008 at 9:00 am

    Ya…ya..aku memang seksi. Muakaakakkakakkakaaka.

    pHu YinGs last blog post..Petanda-petanda si dia mula curang

  4. 4 aTiQah April 27, 2008 at 11:01 am

    Haih. Ingatkan berguling-guling dengan kitab.

  5. 5 megat April 27, 2008 at 2:02 pm

    wah begitu fanatik dengan lagu seksi uhuhu. bila agaknya dapat bersantai bersama-sama sambil merehatkan minda dari dunia tanpa sempadan ini.

    megats last blog post..Fanatik Siber

  6. 6 azie April 27, 2008 at 5:16 pm

    mari nyanyi sama2!! kamulah makhluk tuhan yg tercipta, yg paling seksi!huhu

    azies last blog post..sepet

  7. 7 rasso April 28, 2008 at 11:02 am

    azreen,
    ha ha ha…

    Princess Liyana,
    Boleh jer… janji dengar mujik yang kita suka… hehehe

    pHu YinG,
    Uols seksi? auuuw…auwwwW~

    aTiQah,
    uhuhuhu~
    dok ehh… guling2 sorang diri ler..

    megat,
    baek dengan kadar segera bro…
    4hb 5 saya tak de sehingga 10. Tok Teratak dah balik ke Pahang 10hb depan.. kapan lagi ya?

    azie,
    i nak kasi u lagu Dewi Dewi pula.. “…. virus-virus chenta…”

  8. 8 musafir April 29, 2008 at 12:22 am

    Ho ho.
    Nyanyi sambil ngadap kitab. Dasyat tu!

    musafirs last blog post..MAKCIK-ISME MAK BEDAH KOTA PERDANA.

  9. 9 Gadis Melayu Cantik May 1, 2008 at 2:36 pm

    Very sexy………

    Gadis Melayu Cantiks last blog post..Misa Campo – Sexy Pinay Girl Part 2

  10. 10 Geng Driver Bas Sekolah May 1, 2008 at 9:26 pm

    aku tak tau apa nak kata..mari p kena ayam bungkus lagi baekkk!!

    Geng Driver Bas Sekolahs last blog post..RECENT WORKS-HARVESTING PADDY

  11. 11 Darkz05 May 2, 2008 at 9:05 am

    memang seksi sangat tu. jgn overdose kafien suda, huhuhu

    Darkz05s last blog post..Welcome Month Of May!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




April 2008
M T W T F S S
« Mar   May »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,623 hits

%d bloggers like this: