SELAMAT TAHUN BARU 2006

selamat tahun baru 2006

Selamat Tahun Baru 2006

Maaf kiranya dah lama tak update blog ni memandangkan kesibukkan dengan kuliah dan melaksanakan tanggungjawab yang perlu dilaksanakan. Moga tahun ini beroleh lebih banyak manfaat dan kejayaan dengan apa yang telah dilakukan.

MY FOTOPAGES PROJECT: Klik Je

5 Responses to “SELAMAT TAHUN BARU 2006”


  1. 1 kerol January 7, 2006 at 4:29 pm

    heh.. best la ko.. aku dah leh load site ko laju..sebelum nih.. pergh..lambat giler.. banyak gambar la katekan.. heh.. pepun best..

  2. 2 kerol January 7, 2006 at 4:36 pm

    ermm..aku dah gi dah konyer fotopages.. pergh… ramai fans tuh..
    heh.. ni sape gadis nih… hmm.. gtau2..

  3. 3 rasso January 7, 2006 at 11:25 pm

    huhuhuhu… aku amat jeles dengan ko….
    lawatan mu amat ku hargai….
    gadis itu hanya gambar penyeri di sini… huhuhuhuhu

  4. 4 kerol January 10, 2006 at 9:53 pm

    heh.. aku selalu lak datang blog ko nih… tapi.. sekali aku datang… tak update lak.. heh..huhu

    aku dah update blog aku.. sorila…still takder mood nak teruskan..heh

  5. 5 fara February 7, 2006 at 4:09 pm

    nice gadis yg kat atas ni…

    ermmmm…special yer….maybe saya tahu siapakah gerangan itu????

    it’s ok..laaa..ni baru berkesempatan utk menulis msg d ruangan web ini….semoga maju jaya!!!!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




January 2006
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Top Clicks

  • None

More Link

Flickr Photos

upload

Selfie bersama Gunung Kinabalu yang hampir ditutupi awan.

Taklimat Dasar Pengambilan Murid ke Tingkatan 1 SBP tahun 2017 dan Outreach Promosi SBP di Beaufort, Sabah #outreach #sabah #Beaufort #SKPekanBeaufort

Balik dari program Projek X A-Plus SBP 2016 di Akademi Kenegaraan terus ke KLIA untuk bertemu guru Program BRIDGE Australia - Malaysia yang datang ke Malaysia membawa pelajar mereka dari Comilda College  ke sekolah BRIDGE Project di Labuan. #BRIDGEProject

Roti canai kari ayam di Vietnam. Layankan!

Rombongan Kerja MOE ke Vietnam #vietnam

More Photos

Blog Stats

  • 14,621 hits

%d bloggers like this: